hirdetés

Nem eladók az állami üdülők

Minden üdülő állami tulajdonban marad, legfeljebb egy részük üzemeltetését magáncégekre bízzák - hangsúlyozta a kormányszóvivő. Az MNV a részletekről egyelőre hallgat.
hirdetés

A kormányszóvivő, Szollár Domokos azt nyilatkozta, hogy nincs szó az állami üdülők eladásáról. Minden üdülő állami tulajdonban marad, de lesznek, amelyek üzemeletetését piaci vállalatokra bízzák. A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) vagyonkezelésében maradó, de üzemeltetésre kiírt ingatlanok listáját már leközöltük.

Utánanéztünk annak is, mi lesz a sorsa annak a 37 üdülőnek, amelyek a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-hez kerülnek. Az MNV-től azt a választ kaptuk, hogy a KSZF vagyonkezelésében lévő és átadásra tervezett üdülőingatlanokkal kapcsolatban számos kérdés és probléma merült fel, amelyek rendezése, tisztázása - a megfelelő döntéshozó fórum elé terjesztés előtt - elengedhetetlen. Ennek kapcsán az MNV Zrt. és a Vagyonkezelő egyeztetése folyamatban van, jelenleg a dokumentációk felülvizsgálata, összeállítása zajlik. "Ebből eredően korai még bármilyen hasznosításról is beszélni". A Kommunikációs Irodán a Napi Turizmusnak azt nyilatkozták, hogy vélhetően két hónap múlva rendelkeznek konkrét, érdemi információkkal.

Az MNV Zrt. részére átadandó ingatlanok listáját a belinkelt cikk után olvashatják.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai