hirdetés

Nem séfnek való vidék – a júniusi adásban Budapest!

Ötödik évadával jelentkezik a CNN nagysikerű gasztronómiai sorozata, a Parts Unknown (Nem séfnek való vidék). Az új évad első epizódja április 26-án, este kilenc órakor jelentkezik. A nyolc részes sorozat – Dél-Korea, Miami, Skócia, Madagaszkár, New Jersey, Hawaii és Bejrút – mellett Budapest kulináris érdekességeit is körbejárja.

hirdetés

Budapest június 7-én kerül adásba. Anthony Bourdain séf és műsorvezető az ikonikus magyar operatőr, Zsigmond Vilmos munkásságából merített inspirációval töltekezve felfedezi Budapest szépségét, annak kultúráját, történelmét, építészeti remekeit, valamint természetesen ételeit. Olyan finomságokból válogat, mint a gulyás, a halászlé, a véres hurka, töltött káposzta. Rövid pihenőt tart a Pléh Csárdában, ahol megkóstolja az aranybarnára sült lángosra halmozott csirkemájat és csontvelőt, a rántott szeletet, valamint a szarvaspörköltet.

Forrás: Facebook / Élesztő
Forrás: Facebook / Élesztő

Korábban foglalkoztunk már Anthony Bourdain, az extravagáns séf munkásságával. Január elő felében az amerikai szakács és tévés személyiség stábjával a budapesti Élesztő sörözőben forgatott, akkor első ízben dolgoztak Magyarországon.

A szakács az Élesztő után két napra bevette a New York Café-t, a ház séfje segítette a kisfilm elkészültét. Az elegáns kávéház falai között Bourdain megkóstolta a legjellegzetesebb magyar finomságokat, majd a pompától elrugaszkodva járt a Belvárosi Disznótorosban is.

Fodor Eszter
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

A koronavírus elleni oltás kötelezővé tétele lehet-e a légiközlekedés újraindításának garanciája?

Kiadónk társoldalai