hirdetés
hirdetés

Novembertől lehet visszaváltani az olimpiai jegyeket

Az egy évvel elhalasztott tokiói rendezvény szervezői novembertől váltják vissza az olimpiára, decembertől a paralimpiára szóló jegyeket. Még nem tudni, hogy az ötkarikás játékokat jövőre nézőkkel vagy zárt kapuk mögött rendezik-e meg.

 

hirdetés

A szervezőbizottság már júliusban jelezte, hogy lehetőség lesz a jegyek visszaváltására, a már megvásárolt belépők ugyanakkor érvényesek a koronavírus-járvány miatt 2021 nyarára halasztott sporteseményekre.A szervezők arra számítanak, hogy a pénzvisszatérítést elsősorban azok kérvényezik majd, akik jövőre nem tudnak elutazni a játékokra.

Jelenleg nem lehet belépőket vásárolni az olimpiára és a paralimpiára, mert még kérdéses, hogy a pandémia miatt zárt kapuk mögött kell-e megrendezni az eseményeket. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság és a tokiói szervezők ugyanakkor abban reménykednek, hogy a nézők jelen lehetnek majd, és úgy tervezik, hogy a közönséget beengedik jövőre a létesítményekbe.

A tokiói olimpia a tervek szerint július 23-tól augusztus 8-ig tart, a paralimpiát pedig augusztus 24-től szeptember 5-ig rendezik a japán fővárosban.

Az insidethegames.biz értesülései szerint nagyjából 4,48 millió jegyet adtak el a játékokra, a paralimpiára pedig 970 ezret.

(forrás: MTI)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai