hirdetés

Onyx-költemények húsvétkor a Gerbeaud-ban

A 2 Michelin csillagos Onyx étterem cukrásza készítette a Gerbeaud húsvéti singature desszertjét.

hirdetés

Mártha Róbert, a Gerbeaud Gasztronómia kreatív cukrászvezetője Tojásdesszert elnevezésű süteményével újraértelmezte a húsvéti desszertek fogalmát. A külsőre szépen festett csokitojásnak tűnő finomság belseje látványban a klasszikus tojás jegyeit hordozza: a roppanó étcsokoládé réteg felvágásakor narancsízű krém szimbolizálja a tojássárgáját, felejthetetlen íz- élményt és csodás látványt nyújtva.

“A tojás textúráival való játékra alapoztam a desszertet, így enyhén mandulaízű narancskrémből fehérjét, narancszseléből tojássárgáját imitáltam, a tojáshéjat a bergamott olajos étcsokoládéréteg, a fészek kuszaságát a Dulcey csokoládé adja” - árulta el Mártha Róbert.

“A Gerbeaudban a tradíció és innováció - ahogy mottónk is tartja - kéz a kézben jár, így a klasszikusabb ízvilág kedvelői idén is választhatják az évek óta közkedvelt Répatortánkat a Tojásdesszert mellett. Az ajándékozni vágyóknak a húsvéti időszakban kitüntetett helyet kapó macaronjaikat ajánljuk.

 

Az állandó kínálatba tojásdad alakú üde pasztellekben pompázó darabokat, illetve a kisebbek kedvéért kókuszos nyuszi- és vaníliás csibemacaronokat készítettünk a Gerbeaud termelő műhelyében. A cukorszórással, robbanócukorral és festéssel még egyedibbé tett falatok áfonya, málna, szilva, vanília, pisztácia ízekben kerültek a csomagolásba"- tette hozzá Niszkács Anna, ügyvezető igazgató.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai