hirdetés

Örülnek az aranykulcsosok

Budapest egyik legújabb, kimondottan a húsimádókat megcélzó helyén, a belvárosi Mészár Steak-ben tartották január 6-án este az aranykulcsos portások évköszöntő fogadásukat – üzleti partnereik számára.

hirdetés

A vendéglátók nevében Dallos Ferenc tulajdonos köszöntötte a jelen lévőket: a budapesti szállodák igazgatóit portásait, a turizmus ágazat vezetőit valamint a budapesti közlekedés prominens személyiségeit. Elmondta, hét év kitérő után érkezett vissza az éttermes világba, azért, hogy társaival közösen átvegye olyan exkluzív budapesti helyek üzemeltetését, amilyen a Halászbástya étterem vagy a Mátyás Pince. Emellett új helyek nyitásában is törik a fejüket, ennek egyik eklatáns példája épp az a hely, amely a belvárosi Erzsébet Hotelen belül nyílt novemberben – ez az aranykulcsosok új évi koccintásának színhelye - , és ezt követi majd tavasszal egy újabb izgalmas vendéglátóegység megnyitása.

Ungár Tamás (elnök), Glázer Tamás (MT Zrt) és Niklai Ákos (MSZÉSZ) Fotó: Haralambidou Anthoula
Ungár Tamás (elnök), Glázer Tamás (MT Zrt) és Niklai Ákos (MSZÉSZ) Fotó: Haralambidou Anthoula

Glázer Tamás, az MT Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese is köszöntötte az egybegyülteket, Niklai Ákos, az MSZÉSZ elnöke pedig hozzátette, ő szinte családtagként érkezik az aranykulcsos portások közé, és kihangsúlyozta, a szállodai front office pozícióban dolgozók komoly stratégiai partnerei szakmai érdekszövetségük tagjainak.

Ungár Tamás, a Magyar Aranykulcs elnöke főként annak örült, hogy mennyi hazai szállodai igazgató tisztelte meg jelenlétével az esti fogadást, valamint elégedettségének adott hangot amiatt, hogy concierge-es kollégáival együtt azt tapasztalta 2015-ben: kedvező ifordulatot vett a vendégkör a házakban. Hiszen jóval igényesebb vendégkör érkezett a fővárosi vezető szállodákban tavaly, mint évekkel korábban, és az elnök reméli, ez a tendencia az idei évben tovább erősödik.

Pazar, húst hússal bélelt finger food-os fogadás zárta a hangulatos, hóeséssel kísért esti fogadást.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai