hirdetés
hirdetés

Összefogva mutatta be 2018-as katalógusát

Az Unitravel Utazási Iroda, a Mouzendis Travel és a TdM Travel Tours közös katalógus-bemutatóra invitálta a viszonteladókat és a szaksajtót.

hirdetés

Gyurkovics Lívia, a TdM Travel vezetője egy vidám kisfilmen mutatta be a kínálaton keresztül életüket, munkájukat és a munkatársaikat. Körutazásaik és városlátogatásaik szervezése mellett vállalják egyéni és csoportos utazások előkészítését is. Katalógusukban szerepelnek nagy sikerű egynapos kirándulások is, többek között Bécsbe, Kassára, Zágrábba, Szlovéniába és Grazba is. A 84 oldalas katalógus 122 szervezett programot mutat be, számos kevésbé ismert város újdonságként is szerepel az eddigi olaszországi kínálatban, körutazások, városlátogatások és nyaralóprogramokat kínálnak.

A Mouzenidis Travel

munkáját és Görög nyár című katalógusukat Csabai Ferenc értékesítési vezető mutatta be. Görögország vezető utazásszervezőjeként tavaly sikeres szezonjuk volt a MICE és a VIP utaztatás területén is. Idén a nagyobb csoportok számára a legnépszerűbb cél Kréta szigete volt, a kisebb és a rövidebb időre utazók Athént és a környékét szerették. Népszerű charteres célok: Korfu, Kréta, Zakinthosz és a klasszikus görög körutazás. Arra hívta fel a figyelmet, hogy Görögországban az év eleje óta bevezették az idegenforgalmi adót, amelyre figyelni kell az utazóknak és a viszonteladóknak egyaránt.

Az Unitravel Utazási Iroda

2018-as katalógusát Sipőcz Tamás részletezte. A családi nyaralások változatlanul nagy népszerűségnek örvendenek, ezért a családi szobák kiemelten szerepelnek a katalógusban, amely egyszerűbb, rövidebb és tömörebb, mint az előzőek. Érdekes megoldást alkalmaztak, a katalógus egyik részében a repülős, buszos, és egyéni utak szerepelnek, a másik felében – megfordítva a füzetet – a kulturális körutak, a városlátogatások, az egzotikus felfedezőtúrák és a hosszú hétvégék szerepelnek. A bemutatás szerint árualapjukban, ajánlataikban jelentős változás nem volt, az eddig sikeres desztinációkat megtartották, ahol lehetett, ott fejlesztettek is. A repülős üdülések között szerepel Kelet és Nyugat Kréta, Rodosz, Zakynthos, Kefalonia, Korfu, Ciprus, Mallorca, Costa Blanca, Costa Brava, Costa del Sol, Málta és Szicília. Idén is indítanak Debrecenből chartert. A magyar nyelvű idegenvezetést minden repülős úti cél esetében garantálják. A 10 városlátogatási program közé idén visszatér Athén, 13 kulturális körútjuk is nagyon népszerű, újdonság Nyugat Kréta felfedezése és a egzotikus utaik közt szerepel a szuper árú Dubai kínálat.

- Egyre nehezebb Máltára foglalni, nagyon nagy az érdeklődés, csak a sok éves együttműködés és a régi baráti kapcsolatoknak köszönhetően maradtak meg szállásaink – mondta Sipőcz Tamás.

Stratégiai együttműködés az Unitravel és a Mouzenidis Travel között

Az Unitravel és a Mouzenidis Travel hosszabb távú folyamat részeként, egymás erősségeire építve stratégiai együttműködésbe kezdtek – jelentette be Végh Balázs, a Mouzenidis Travel operatív igazgatója. A cégek közötti hatékony kapcsolat érdekben a Mouzenidis Travel átköltözött a 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 27. szám alá, ezáltal is biztosítandó a közös munka hatékonyságát.

Urbantsok Gábor érdeklődésünkre elmondta, hogy 27 évi utazásszervezési munka után kicsit visszavonul, az operatív munkából hátralép, mással szeretne foglalkozni. A közös stratégiai menedzsmentnek adja át ezt a területet, és annak egyik tagjaként hosszútávon dolgozik tovább. Ahogy a folyamat halad előre, egy közös kommunikációval értesítenek a továbbiakról mindenkit.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai