hirdetés

Otthon fejezheti be magának az ételt, ...

... aki a Zsidai Csoport konyhájáról rendel házhoz szállítást.

hirdetés

Ezzel kapcsolatos, hozzánk eljuttatott közleményükben azt írják, az eddig megszokott „azonnali házhozszállítás” környezettudatos, gazdaságilag is fenntartható, minőségi és elérhető alternatíváját dolgozták ki, amely az eddigiekhez képest sokkal jobb minőséget biztosít, sokkal kedvezőbb áron.

Olyan étel házhozszállítást vezetnek be, ahol az ételek 90-95 százalékos készültségi fokon érkeznek meg az otthonokba, vákuum csomagolva, csak a befejezés és a tálalás marad a megrendelő feladata, ami mindössze 5-10 percet igényel és amihez részletes videót és írásos utasítást is küldenek. 

Újházi tyúkhúsleves a 21-ből érkezik
Újházi tyúkhúsleves a 21-ből érkezik

Írják még, mik az előnyei ennek az új megoldásnak a hagyományos készétel házhozszállítással szemben Elérhetőbbek, kedvezőbben az árak a megrendelőnek, gazdaságosabb az éttermeknek is, így ki lehet gazdálkodni kollégáik bérét és beszállítóik számláit, környezettudatosabb, nagyságrendekkel jobb a minőség: valóban friss és forró étel kerül az asztalra, minimális munka ráfordítással, és még szórakoztató is.

Éttermeik ikonikus, klasszikus ételeit kínálják, így a 21, a Pest-Buda, a Baltazár, a Spíler és természetesen a Jamie Oliver éttermek fogásait, valamint kovászos kézműves kenyerüket, cukrászműhelyük desszertjeit, süteményeket és az éttermeikben kapható borokat is. 

 

(forrás: Zsidai Csoport)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Tervez-e valamilyen változtatást a továbbiakban, miután bejelentették, hogy márciustól elkezdik kiküldeni a koronavírus elleni védettségről szóló igazolást?

Kiadónk társoldalai