Pályázat borosüveg cimke tervezésre

A Dr. Wein Company, borászattal foglakozó cégcsoport meg kívánja újítani a palackos borain évek óta használt címkéket, ehhez keresnek, olyan címketerveket, amelyek a kor ízlésének megfelelnek.

A pályázatra benyújtott, és általuk elfogadott címketervet természetesen megfelelő díjazásban részesítik.

Leadási határidő: 2011. február 28.

A részletesebb információ iránt érdeklődni lehet: Telefonon: 36/515-195, e-mailben: drwein@drwein.hu, személyesen: 3300 Eger, Vincellériskola út 15.

Részletek:

1. Elvárások:

A címéken a jogszabályokban feltüntetett adatokon felül szerepeltetni kell:

- a Dr. Wein Company feliratot, vagy logót (szintén csatolva)

- az "Egri borvidéken termett szőlőkből készítve" feliratot

- palackozza: Agria Bor kft. , 3300 Eger, Vincellériskola út 15.

A kiíró fontosnak tartja, hogy először alapelképzeléseket lásson, amely később az elképzelésük alapján módosítható. Lényeges, hogy a betűtípusok olyanok legyenek, amely felhívja a figyelmet és olvasható.

Minimum 3 különböző címkecsalád terveit várják el a pályázóktól. Minden címkecsaládban legalább egy vörös, egy fehér és egy rozé borfajtával.

A választható borfajták a következők:

- Fehér fajták: Egri Hárslevelű, Leányka, Muskotály, Olaszrizling, Rajnai rizling, Rizlingszilváni

- Vörös borok: Egri Bikavér, Merlot, Kékfrankos, Cabernet sauvignon, Portugieser, Zweigelt

- Rozé borok: Egri Cabernet sauvignon, Zweigelt, Kékfrankos, Pinot noir

A címkeméret a címkéző gép miatt adott:

- 12x8 cm álló formátumban.

- a címke sarkai lehetnek vágottak is

- aranyozással való kiemelés is lehetséges

A 3 címkecsalád egyike az exkluzív minőséget képviseli, tehát ennél külön figyelmet kell fektetni arra, hogy az elkészült címke a magas minőséget, különlegességet sugározzon. Ennek a sorozatnak a mérete nem kötött.

Választható fajták:

- Chardonnay, Rajnai rizling, Viognier, Tramini,

- Pinot noire, Bikavér, Shiraz, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Kadarka

2. Díjazás:

1. helyezett: 100 000 Ft (a pályázat nyertese ezzel vállalja a cég forgalomban lévő borai látványtervének elkészítését)

2. helyezett: 12 palackos bor ajándékcsomag

3. helyezett: 6 palackos bor ajándékcsomag

http://www.drwein.hu

 


Művészet és vendéglátás a Káli-medencében

Művészet és vendéglátás a Káli-medencében 

A Káli Art Inn lett 2023-ban az Art is Business Díj Vállalati kategóriájának győztese. Tulajdonosai, a Molnár Júlia–Héjja Róbert házaspár, szívvel-lélekkel elkötelezett amellett, hogy ötvözze a vendéglátást a művészetek szenvedélyes támogatásával. A Káli Art Park kialakításával pedig olyan egyedülálló kiállítóhelyet hoztak létre, ahol a kortárs szobrászművészek bemutathatják és értékesíthetik alkotásaikat.
Hamis hotelértékelések - mit tehetünk a csalók ellen?

Hamis hotelértékelések - mit tehetünk a csalók ellen? 

A tanulmányok szerint a fogyasztók több mint 90%-át befolyásolják az utazástervezésben az online platformokon posztolt értékelések, így nem meglepő, hogy az ágazat nagy harcot vív a hamis értékelésekkel, beleértve az indokolatlan rágalmazást és az érdemtelen túlértékelést egyaránt.
Szállodatörténelmet ír a Hunguest

Szállodatörténelmet ír a Hunguest 

480 teniszpálya területével egyenlő fejlesztést tudhat maga mögött a Hunguest, ami történelmi léptékű, hiszen Magyarországon ilyen volumenű szállodaipari felújítás és szállodaépítés még nem zajlott
Ráborították az asztalt a Bookingra

Ráborították az asztalt a Bookingra 

A beérkezett észrevételek értékelése után immár végleges a Gazdasági Versenyhivatal jelentése a hazai online szálláshely-közvetítési és szálláspiacon elvégzett gyorsított ágazati vizsgálatról. A Booking-botrányként elhíresült ügyben a hatóság több javaslatot is megfogalmazott a magyar fogyasztók és a hazai szállásadók védelme érdekében.
Kiemelkedő vendégforgalom a vidéki fürdővárosokban

Kiemelkedő vendégforgalom a vidéki fürdővárosokban 

A téli időszakban is az egyik legfontosabb turisztikai motiváció az egészségturizmus, amely így Magyarország egyik legjelentősebb, négyévszakos turisztikai terméke. Azon vidéki települések, ahol a gyógy- és élményfürdő mellett magas színvonalú szolgáltatások is várják a vendégeket, ebben az időszakban az átlagosnál nagyobb forgalomra és magasabb foglaltságra számíthatnak.
A 30 milliós gyémántgyűrű rejtélyes eltűnése

A 30 milliós gyémántgyűrű rejtélyes eltűnése 

A párizsi Ritz alkalmazottainak volt néhány izgalmas órája, mire egy porszívózsákból előkerült az ellopottnak hitt ékszer.
Nyáron nyílik a Kimpton Hotels első szállodája Budapesten

Nyáron nyílik a Kimpton Hotels első szállodája Budapesten 

A Kimpton Hotels, az Intercontinental Hotels Group luxus lifestyle márkája, amely világszerte több, mint 80 egységgel rendelkezik. A 2024 nyarán nyíló, Bem téren épülő, dunai panorámás patinás épület szintén ennek az izgalmas boutique brandnek ad majd otthont.
Vendégélmény fokozása az AR segítségével

Vendégélmény fokozása az AR segítségével 

A vendéglátóipar mindig is élen járt az új technológiák bevezetésében a vendégélmény fokozása érdekében. A mobil bejelentkezéstől a személyre szabott szolgáltatásokig a szállodák folyamatosan innovatív módokat keresnek ügyfeleik kielégítésére. Az egyik technológia, amely forradalmasíthatja a vendéglátást, az a kiterjesztett valóság (AR).
Rangos nemzetközi díjat nyert a Hunguest Hotels arculata

Rangos nemzetközi díjat nyert a Hunguest Hotels arculata 

A Hunguest Hotels megújult arculata elnyerte a Német Formatervezési Tanács által alapított German Design Award 2024 díjat a márkaidentitás kategóriában.
A Dorothea Hotel elnyerte az Év Hotelprojektje díjat

A Dorothea Hotel elnyerte az Év Hotelprojektje díjat 

A BDPST Ingatlanfejlesztő egyik projektje, a Dorothea Hotel nyerte a Portfolio Property Awards díjátadóján az Év Hotelprojektje kategóriában járó elismerést kedden Budapesten. Az eseményen az év legkiemelkedőbb hazai teljesítményeit, megoldásait és fejlesztéseit bírálták.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.