hirdetés
hirdetés

Papucsos ló a Sofitelben

Először rendezik meg a Kincsem Lovaspóló Fesztivált a Kincsem Parkban szeptember 22-én. A belépés ingyenes, a program egész napos.

hirdetés

A programot beharangozó sajtótájékoztatón a Sofitel Hotelben egy ló is megjelent. Előtte persze szalonképessé tették: papucsot húztak a lábaira. Ariel, a 15 éves anglo-arab telivér udvariasan végigvárta a beszédeket.

A Sofitel Hotel igazgatója, Philippe Godard a fesztivál támogatójaként kívánt sok sikert a szervezőknek.

A tájékoztatón elhangzott, hogy a lovaspóló versenyeken kívül lesz kutyaszépségverseny, kutyafestés, kalapbemutató és celebverseny is. Ne gondoljunk ruhakölteményekben felvonuló szépségkirálynőkre, most azokat látjuk majd, akik nemcsak szeretnek, de tudnak is lovagolni, például a Trokán-lányok, Anna és Nóri, valamint Sipos Imre, a Magyar Színház színésze, aki a rendezvény egyik szervezője is. A 200 hektáron elterülő Kincsem Park hagyományteremtő céllal szervezi meg a lovaspóló versenyt, ahol a hazai csapatok mellett külföldi vendégcsapatok is harcba szállnak a Kincsem Póló Kupáért. Hat csapat indul, négy magyar és két külföldi csapat mérkőzik meg.

Ezen a napon a Kincsem Parkba a Pillangó úti megállóból közvetlenül is be lehet majd jutni.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai