Pénz, Utazás, Design - ötcsillagos Business Klub meghívó a Buddha Bar-ba

Folytatjuk a hazai szakmai körben legsikeresebb szállodás, vendéglátós programunkat: ez alkalommal az exkluzív, ötcsillagos, belvárosi Buddha Bar Lounge-ban találkozunk, ahol ezúttal minden a pénz, utazás és design körül forog – előadásaink témái erről szólnak. Természetesen ezúttal sem feledkezünk el szakmai vendégeink gasztronómiai élményeiről: libanoni jellegű kóstolót kínál a ház Baalbek Étterme, amely mellé különleges borkoktélt, kávéfinomságokat, gyümölcsleveket és pálinkát kínálunk.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Programunk:

2017-es adózási itiner hazai szállodások és vendéglátósok részére
Előadó: dr. Antalóczy Györgyné adószakértő, szakmai tanácsadó

Nemzetközi kitekintés a textilpiacon: a 2017. évi legjelentősebb európai textílkiállítások tapasztalatai alapján
Előadó: Bakody Katalin, JAB Csoport magyarországi képviseletének vezetője

Vendéglátó terek és szállodai szobák bútorozása
Előadó: Mezőfi Melinda, Alex Fémbútor Kft. Hotel és gastro üzletág vezetője

A név kötelez: mi köze a felszolgáló ruhájának a Facebook posztokhoz? Márkaépítés és digitalizáció, és az ezekben rejlő lehetőségek
Előadó: Buday Viktória, CENTRADE| Cheil , business manager

Az utazói világot mozgató globális trendek
Előadó: Dörnyei Otília, GfK Hungary Piackutató Kft. ügyfélkapcsolati igazgatója

Időpont:

2017. április 3. (hétfő) 10.00 -14.00 óráig

Helyszín:

Buddha Bar Lounge, 1. emelet 1052. Budapest, Váci utca 34.

Program:

10.00 - 10.30 regisztráció, kávé-, és gyümölcslépercek

10.30 - 12.30 szakmai előadások

12.30 - 14.00 libanoni jellegű fogadás, Hilltop borkoktél, pálinkakóstoló

Jöjjön el, hogy … különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön szakmai újdonságokról személyes kapcsolatokat építhessen egy exkluzív klub tagja legyen!

{kapcsolodo_fajlok||align=left|width=208}

 

Egy házból vagy vendéglátóegységből egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft/fő részvételi díjat számítunk fel.

 

Jelentkezés:

A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2017. március 30-ig faxon a +36-1430-4579-es faxszámra, illetve szkennelve a szebek.rita@vendeg.hu email címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni. Kapcsolattartó: Szebek Rita, szebek.rita@vendeg.hu, 06-1-430-4568

Forrás: Vendég & Hotel Online


Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül
Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival 

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra.
Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák

Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák 

Túraútvonal-szerű kiállításon tekinthetők meg Burger Barna az Országos Kéktúrán készült fotográfiái a Természettudományi Múzeumban
Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez

Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez 

A nagyobb rugalmasságra már a pandémia idején is volt igény.
Kertek a turizmusban,  turizmus a kertekben

Kertek a turizmusban, turizmus a kertekben 

Kétnapos, "Kertörökség a turizmusban" címmel konferencia vette kezdetét szerdán, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat

Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat 

Több mint 80 kerékpárosbarát szolgáltató készül akcióval hétvégén a Föld napjára. 
Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került

Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került 

Az Év Tájházvezetője elismerést és a Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Szövetsége életműdíjat adták át Szentendrén, a Skanzenben.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.