hirdetés

Piac szerelmeseknek és karnevál a Gozsduban

Kihagyhatatlan februári programokra invitál a budapesti Gozsdu Udvar - február 14-én Gozsdu Love Market néven Valentin napi romantikázásra hívja a szerelmespárokat, míg február 25-én fergeteges farsangi karnevált rendeznek, ahol az élőzene mellett a látogatók betekintést nyerhetnek a kubai táncművészetek világába is.

hirdetés

Valentin nap alkalmából február 14-én, vasárnap délelőtt 10:00 órától 17:00 óráig válogathatnak a szerelmesek a különböző kézműves-, dizájn-, és művészportékákból a Gozsdu Love Marketben. Az esti vacsora, romantikázás után a Valentin nap a Gozsduban természetesen nem múlhat el emlékek nélkül, ezért az esti órákban fotófal várja a szerelmespárokat, akik helyszíni nyomtatással kézhez is kaphatják a róluk készült fotókat. A The Strawberry project Budapest különleges édességekkel készül a rendezvényre.

A február természetesen nem múlhat el farsangi mulatság nélkül, ezért 25-én, csütörtökön karneváli hangulat költözik a Gozsduba. Az este nyitányaként élőben zenél a 4 tagú Salsa Cubano zenekar, akik elhozzák a kubai salsa, latin ritmusokat. Ezt követően veszi kezdetét a karnevál: kubai táncos lányok, maszkokkal és lebilincselő mozgással, majd pedig dobok kíséretében felvonulás szeli át a Gozsdu Udvart. 

(forrás: Vendég & Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint jó ötlet az utazási irodák részéről a kínálatuk teljes áras megjelenítése?

Kiadónk társoldalai