hirdetés
hirdetés

Pillanatok alatt elkeltek a sétarepülésre szóló repjegyek

Így Európában elsőként 500 honfitársunk nem utazott sehová.

hirdetés

Vasárnap kiderült, a határzárak és karanténok idején is lehet utazni. Ugyanis felszállt Budapestről egy Budapestre tartó utasszállító, adta hírül az hu.euronews.com tudósítása.

Az Aeropark repülőmúzeum és a Smartwings légitársaság vezetői a koronavírus-járvány kezdete óta fontolgatták, hogy sétarepülést indítanak Magyarország fölött azok számára, akiknek hiányzik a kalandozás, vagy csak képtelenek élni a turbinák zúgása nélkül. Eredetileg egy járatot terveztek, de hamar rá kellett jönni, hogy ennél sokra többre van igény.

Míg a felszálláskor a Liszt Ferenc repülőtéren zuhogott az eső, addig a Boeing 737-800-as ablakain vakítóan sütött be a nap. A mintegy egy órás sétarepülés alatt bárki felállhatott, lefotózhatta az Alpok domborulatait, a szerencsések még a pilótafülkébe is bepillanthattak.

Somogyi Tóth Dániel, az Aeropark alapító-vezetője elmondta: Ausztráliában és Ázsiában már indítottak korábban hasonló sétarepüléseket, de Európában a magyarok voltak az elsők, akik elrepülhettek ,,sehova".

A teljes cikk itt olvasható el.

 

 

(forrás: Euronews.com)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai