hirdetés
hirdetés

Placido Domingo avatja fel a dubaji Operaházat

Augusztus 31-én avatják fel Dubaj hipermodern vadonatúj kulturális központját, az Operát. Elsőként a híres tenor, Placido Domingo lép a színpadára. 

hirdetés

Az Opera Dubaj szívében található, és a jövőben számos minőségi szórakoztató produkciónak és előadásnak ad majd otthont – elsőként a híres tenor, Placido Domingo lép a színpadára. Az utolsó simításokat végzik Dubaj egyik legikonikusabb épületén, amit valaha láttunk. A színpadról készített képen jól látszik az opera belsejének kialakítása és építészete. Az operát hivatalosan augusztus 31-én avatják fel, amikor a világ egyik legelismertebb tenorja, Placido Domingo ad három órás koncertet.

A dubaji opera negyedben az operai előadások mellett, színházi előadások, koncertek, művészeti kiállítások, zenekari előadások, filmvetítések, sportesemények és szezonális programok is megrendezésre kerülnek a jövőben. A szerencsések, akik jegyet vettek Domingo nyitó előadására, jobban teszik, ha időben érkeznek, ugyanis a későn érkezőket nem engedik be az auditóriumba.

További előadások, melyeket az első évben meg lehet tekinteni Dubaj első operájában: A sevillai borbély, Coppelia, Giselle, Mozart-gála, Jose Carreras, Vivaldi Négy Évszaka, Sara Baras, Anoushka Shankar, Bejart Ballet Lausanne, A nyomorultak, West Side Story, és sok minden más.

Még több információ: http://dubaiopera.com

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk