hirdetés
hirdetés

Pozsonyban mutatkozott be Nyíregyháza

Óriási érdeklődés övezte a közelmúltban azt a turisztikai rendezvényt Pozsonyban, ahol Nyíregyháza bemutatkozott az utazásszervezőknek, utazási irodák vezetőinek, a média képviselőinek és a turisztikai szakembereknek.

hirdetés

A Crowne Plaza Hotel elegáns termében Pető Tibor Magyarország Pozsonyi Nagykövetségének rendkívüli és meghatalmazott nagykövete és Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere köszöntötte a nagylétszámban megjelenteket. Az eseményen Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője és Dr. Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója tartott színvonalas előadást Nyíregyháza turisztikai attrakcióiról.

A szakmai program során a vártnál nagyobb érdeklődés mutatkozott a város turisztikai kínálata iránt, tárgyalások folytak Nyíregyháza Szlovákiában történő megjelenéséről print és online felületeken, valamint rádiós interjú is készült. A workshop végén ajándéksorsolásra került sor; a fődíj a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. felajánlásából egy wellness hétvége volt a Fürdőház Hotelbe***, továbbá több értékes nyeremény is gazdára talált. A jól sikerült rendezvényt egy pálinka – és borkóstolóval egybekötött állófogadás zárt.

„Nyíregyházára a legtöbb vendég Szlovákiából, de elsősorban annak keleti feléből érkezik, ezért a város célja az, hogy a távolabb fekvő nyugati rész és a szlovák főváros lakosai is megismerjék Nyíregyháza nevét és turisztikai, gasztronómiai értékeit, és válasszák pihenésük helyszínéül városunkat - nyilatkozta szerkesztőségünknek Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai