hirdetés

Rangos elismerést kapott egy budapesti ötcsillagos

A budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palota immár negyedik éve nyeri el a Forbes Travel Guide ötcsillagos minősítését.

hirdetés

A Forbes Travel Guide mai hivatalos közleményében elérhetővé tette a 2020-as csillagminősítéseket. A kiadásban a Four Seasons Hotel Gresham Palota, immáron a negyedik egymást követő évben, a maximum, ötcsillagos minősítést kapta, mely órisi elismerés és megtiszteltetés. A Gresham Palota az egyetlen olyan magyarországi hotel, amely megőrizte és negyedik alkalommal is kiérdemelte az ötcsillagos minősítést. Mindezen felül a Four Seasons Hotel Gresham Palota Spa részlege is értékelésre került, mely négycsillagos minősítést szerzett, egyedi módon, hiszen mindezidáig semelyik másik spa nem kapott minősítést Magyarországon.

„Megtiszteltetés, hogy a Forbes Travel Guide ötcsillagos minősítését ismét a Four Seasons Hotel Gresham Palota kaphatta meg. Ez az elsimerés sokat jelent elkötelezett csapatunk számára” – nyilatkozta Yves Giacometti, regionális vezérigazgazató-helyettes és a Four Seasons Hotel Gresham Palota igazgatója, aki még hozzátette, „mindez nem valósulhatott volna meg a hotel csapatának odaadó munkája nélkül, akiknek nem tudom elégszer megköszönni elkötelezettségüket a magas színvonalon nyújtott szervízért.” 

“Már több mint hatvan éve elkötelezettek vagyunk arra, hogy minden évben megtaláljuk és jutalmazzuk az igazi, ötcsillagos szervízélményt. Az idei év nyertese, mint mindig, a legkiválóbb vendéglátói sztenderdekről nyújtott tanúsítványt” – mondta Filip Boyen, a Forbes Travel Guide alapítója. “A Forbes Travel Guide értékelését nem könnyű kiérdemelni, így a csillagot szerzett győztesek az elkötelezett és szenvedélyes szervízükkel egyértelműen bizonyították, hogy érdemesek az elismerésre. Mindannyiuknak gratulálunk!”

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai