Receptversenyt hirdet az Árkád gasztro-zónája

Szerda éjfélig lehet jelentkezni a budapesti ÁRKÁD bevásárlóközpont által hirdetett receptversenyre, amelynek keretében hazai és nemzetközi ételeket keresnek.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az Örs vezér terén található bevásárlóközpont ősszel nyitja meg új gasztro-zónáját, de addig is szeretnék megismertetni a közönséget az ott megtalálható ízekkel, ezért a bevásárlóközpont egy receptversenyt hirdetett a Facebook oldalán. A recepteket a következő linken várják: http://bit.ly/arkad-receptverseny-urlap.

A recepteket hét kategóriában - magyar, olasz, amerikai (hamburger) / mexikói (tex-mex), japán, francia, thai, mentes (pl. laktóz-, glutén-, cukormentes, vegán) - lehet feltölteni. A játék lezárását követően a szakmai zsűri választja ki a legjobb recepteket, többek között Dobó Ági és Fördős Zé részvételével.

A legjobbak kategóriánként az ÁRKÁD Budapest Facebook oldalán lesznek elérhetőek, a legjobb öt-öt pedig az ÁRKÁD Food Loft receptkönyvbe is bekerül. A Facebook oldalon megjelenő receptek egy közönségszavazáson is részt vesznek.

Az ÁRKÁD legfelső szintjén épülő Food Loft célja, hogy olyan nemzetközi ízélményeket nyújtó étteremkínálatot biztosítson, amely eddig nem volt elérhető a környéken. Az éttermek összeállításánál mindvégig szempont volt, hogy minél szélesebb választék legyen elérhető a bevásárlóközpontban. Így helyet kap közöttük a belvárosban már népszerű thai fast casual étterem, a padthai wokbar, az à table! francia pékség, a kézműves hamburgereket kínáló Burger market, az olasz ízeket felvonultató Belozzo, a magyaros Katsa, míg a sushi kedvelőit a Tsuru, az organikus ételeket kedvelőket pedig a Yolo Bistro várja majd ősztől.

 


Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.
Hagyományos eljárással készült egyedi tételek a METRO Év Borai

Hagyományos eljárással készült egyedi tételek a METRO Év Borai 

A két borválogatás ezúttal az olasz Veneto, illetve a magyar Villány lankáin termett szőlőkből készült.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.