hirdetés
hirdetés

Regensburg a Travel Clubban

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) szakmai rendezvényén, a november 10-én tartott a Deutschland Travel Clubban Regensburgot ismerhették meg az érdeklődők.

hirdetés

A találkozón bemutatkozott a beutaztatással foglalkozó APPINA TRAVEL is. Képviselője, Luis Lintner elmondta, a München elővárosában működő iroda főleg csoportok részére nyújt személyre szabott szolgáltatást, emellett tanulmányutakat, sportutakat is bonyolítanak. Honlapjukon hetente 4-5 új programot is kínálnak.

A Regensburgi Turisztikai Hivatal képviselője, Erwin Maurer előadásában azt emelte ki, hogy mindkét város, Budapest és Regensburg is a Duna partján fekszik, így sok a hasonlatosság a turisztikai szervezésben. A 150 ezer lakosú városban 130 ezer munkahely van, több mint 24 ezer diák jár a három egyetemre, valamint két nemzetközi repülőtér is működik a központtól egy órára. Maurer beszélt a város nevezetességeiről is, majd elmondta, a Hivatal szolgáltatásai közé tartozik a szállásközvetítés, a vezetett városnézés (120 idegenvezető segítségével), a világörökség látogatóközpont népszerűsítése, a történelmi termek bérbeadása, jegyértékesítés, valamint tájékoztató füzetek, várostérképek és emléktárgyak forgalmazása. 

 

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai