hirdetés

Reggeliző zónákat állít fel az Actimel

A 2015. januári Actimel Reggeli Rutin Felmérés szerint a megkérdezett 25 és 60 év közötti 600 felnőtt 33 százaléka nem reggelizik rendszeresen, és mindössze 67 százalékuk visz be táplálékot az ébredést követően minden nap. Az Actimel elkötelezett, hogy ezen a helyzeten javítson, ezért a márka reggeliző zónákat állít fel Budapesten, hogy felhívja a figyelmet a reggelizés fontosságára. A figyelemfelhívó kampányt D. Tóth Kriszta, Tatár Csilla és Debreczeni Zita is támogatja, akik személyesen is ellátogatnak az Actimel Reggeliző Zónákba.

hirdetés

Rendszeresen reggelizünk?
Már gyerekkorban megtanuljuk, hogy a nap legfontosabb étkezése a reggeli, mégis a 600 válaszadót számláló Actimel Reggeli Rutin Felmérés szerint a megkérdezettek 11 százaléka soha nem reggelizik. Pedig csak egy kiadós, vitaminokkal teli, tápanyagokban gazdag menü elfogyasztása biztosítja, hogy napközben tele legyünk energiával és megfelelően tudjunk koncentrálni az előttünk álló feladatokra. A reggeli étkezés kihagyása ráadásul kihathat általános közérzetünkre is. A felmérésből az is kiderült, hogy a válaszadók 16 százaléka heti 3-4 alkalommal reggelizik, míg 6 százalékuk csak hétvégén!

Mit nem reggelizünk?
A felmérésben részt vevők 42 százaléka soha nem fogyaszt reggelire joghurtot, joghurtitalt, 35 százalékuk soha nem eszik reggelente gyümölcsöt, zöldséget és 25 százalékban nem fogyasztanak a nap első étkezésekor felvágottat, tojást sem. A kutatásból az is kiderült, hogy 18 százalékuknak nincs semmilyen bevett reggeli szokása, amely segít neki abban, hogy jól teljen a napja.

A reggeli „rutin” jó megoldás
A válaszadók 82 százalékának segítenek a reggeli szokások, a felkelést követő „rutin”, hogy a legtöbbet hozzák ki napjukból. Legyen szó kutyasétáltatásról (4%), sportolásról (10%), reggelizésről (29%), vagy a kedvenc reggeli kávéról (40%), a megkérdezettek döntő többsége szerint a reggeli rutin segítséget nyújt ahhoz, hogy képesek legyenek jobban élvezni a napot.

Reggeliző zónák Budapesten
A felmérésben részt vettek 63 százaléka úgy nyilatkozott, hogy jobban indul a napja, ha egy megfelelő reggelivel kezdi. Az Actimel mindenkit vár egy reggelire 2015. február 9-13., és február 16-20. között a budapesti Kálvin téren, valamint február 14-15-én a Városligeti Műjégpályán. A reggeliző zónákban február 9-én Tatár Csillával találkozhattak a reggelizni vágyók, míg február 14-én D. Tóth Kriszta, február 19-én pedig Debreczenit Zita vár mindenkit 9 és 11 óra között.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai