hirdetés
hirdetés

SabeeApp Szálloda Manager - magyar fejlesztés, nemzetközi tapasztalat

Interjú Herman Szabolccsal, a SabeeApp Hotel Management System alapítójával.

hirdetés

Honnan ered a SabeeApp ötlete?

Akkoriban fogtunk bele egy apartman hotel megnyitásába, és nagyon jól tudtam, hogy egy olyan erős konkurenciájú piacon, mint ami Budapesten kialakult, a siker kulcsa a befektetett munka hatákényságában rejlik. Sosem hittem volna, hogy a legnehezebb feladat a megfelelő szoftver megtalálása lesz. Tudtuk, mit akarunk, viszont senki nem tudta az ehhez szükséges terméket nyújtani nekünk, így végül belevágtunk magunk egy teljesen új megoldás létrehozásába. Ez az igény keltette életre a SabeeAppot.

Miért mondtál nemet a hagyományos adminisztrációra?

A papír és az Excel táblázatokkal a legtöbb feladatot el lehet végezni, de ezek továbra is “offline” eszközök. A SabeeApp channel Manager funkciójával azonnal bekapcsolódhatsz a szállásfoglalás vérkeringésébe. Egyszerre csatlakozhatsz több, mint 60 portálhoz (pl.: Booking.com), vagy saját online foglalási rendszeredből a nap 24 órájában érkezhetnek a megerősített foglalások.

A nemzetközi piacon kezdtétek el a működéseteket. Miért, illetve nem tartotok attól, hogy nincs igény egy ilyen termékre itthon?

Erre is könnyű válaszolni. Induláskor még nem tudtuk, hogy mi lesz a célpiacunk. Mivel a szoftver akárhonnan használható, így gyorsan kiderült hogy az általad említett országokban nyitottabbak voltak a szállodák egy új megoldásra. Ma már a magyar szállodaipar is nyitott az új technológiákra, és immáron nemzetközi szállodapiacon szerzett tapasztalatainkat is tudjuk itthon nyújtani. Szívesen megosztjuk tudásunkat és ismereteinket mindazokkal, akik nem biztosak ötleteik sikerében és állunk mindazok rendelkezésére, akiknek szükségük van rá. Ez a fajta partneri viszony meghozza a gyümölcsét.

Herman Szabolcs
Herman Szabolcs
Van különbség a SabeeApp és a versenytársak terméke között?

Elsősorban az integritása. Alapvetően elegendő a napi teendőket végezni, és a SabeeApp a háttérben teszi a varázslatot. Minden kapcsolt partnernek az oldalán a foglaltságot és árakat frissen tartja. Mindig lesznek versenytársak, de ez csak nézőpont kérdése. Mi hiszünk a vizionkba, ami azt mondja hogy “a vendéglátás nem adminisztrációról szól, engedd hogy a számítógép végezze az adminisztráció nagy részét, te pedig több időt tölthetsz a vendégekkel való törődéssel.

Mik a hosszútávú terveitek?

Mivel a Sabee egy nagyon rugalmas, nyitott rendszer, mindig lessz valami a tarsolyunkban. A közeljövőben néhány nemzetközi kiállításon fogunk részt venni, de természetesen közben a fejlesztők sütik a konyhában a friss illatos sütemény. Minden érdeklődőnek szívesen ajánljuk weboldalunkat, ahol többet megtudhat rólunk és az esetleges közös együttműködésről.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 10,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai