hirdetés
hirdetés

Saját kabint kapnak az American Airlines négylábú utasai

Számos légitársaság szívesen fogadja utasaik kedvenceit is, ám a kis kedvenc kizárólag az állat számára hosszútávon kényelmetlen szállítódobozban, a gazdik ülőhelyének lábterében helyezhető el. Az American Airlines nagy lépésre szánta el magát, a maga nemében egyedülálló, úgynevezett "kisállat kabinokat" alakított ki egyes járatai fedélzetén.

hirdetés

A kezdeményezésnek köszönhetően a kisállattal való utazás hamarosan tehát kényelmesebbé és nyugodtabbá válhat. A légitársaság friss bejelentése alapján új kreációjukban kényelmes helyet biztosíthatunk kedvencünknek, legyen szó cicáról vagy kutyusról. A különleges szolgáltatás csak bizonyos transzkontinentális járatokon vehető igénybe.

A repülőgépeken mindössze 2 ilyen speciális kabin található az elsőosztályon, egy kabinban csak egy állat helyezhető el.

Forrás: American Airlines
Forrás: American Airlines

Minden kabinban kényelmesen elhelyezhető egy hordozódoboz, melynek mérete nem haladhatja meg a szabályzatban foglaltakat. Az American Airlines weboldalán megtalálható minden lényeges szabály az állatok fajtájára és súlyára vonatkozóan. A kabinokban meg kell fosztanunk kisállatunkat a kedvenc játékától, semmilyen felesleges tárgy nem tárolható benne, továbbá kutyán és macskán kívül más állat nem vihető fel a fedélzetre.

Az American Airlines kisállatokra vonatkozó szabályzatából

A légitársaságnál kutyán és macskán kívül semmilyen más állat nem vihető fel az utastérbe. Az állat súlya a hordozóval együtt nem haladhatja meg a 20 fontot (körülbelül 9 kg-ot). A kisállatnak az utazás ideje alatt a dobozban a helye, annak ajtaját zárva kell tartani. A hordozó maximális méretét is meghatározzák. Egy gépen összesen 7 állat utazhat, elsőosztályon mindössze 2 kisállat foglalhat helyet.

Forrás: American Airlines

Fodor Eszter
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai