hirdetés

Spanyolországban terjeszkedik a BDPST Group

A BDPST Hotel Management Zrt. (BHM) a BDPST Group szállodaüzemeltetési és szállodafejlesztési tanácsadó cége. A nemzetközi vizekre evező BHM hazai referenciái között már megtalálható városi üzleti hotel, kastély, wellness vagy bed and breakfast szálloda is. Köztük a BOTANIQ Turai Kastély, a pesti Andrássy úti Alice Hotel, a Dorottya utcai D8 Hotel és a tarcali Andrássy Kúria. A cégcsoport stratégiájában szerepel a nemzetközi piacra való kilépés, ennek első állomása a négycsillagos murciai hotel.

hirdetés

Mint honlapjukon, legfrissebb közleményükből kiderül, a BDPST Group nemzetközi piacra lépésével egy fontos mérföldkőhöz érkezett. 2021. július 15-e óta üzemelteti legújabb szállodáját a BDPST Hotel Management Zrt. Spanyolországban. A Los Alcazares településen Murcia tartományban megnyitott szálloda 84 szobával várja az érdeklődőket.

Fotó: BDPST Group
Fotó: BDPST Group
 

Közlik azt is, hogy a BDPST Hotel Management Zrt.  alapította meg azt a társaságot, amely jelenleg a Los Alcazares településen lévő 4 csillagos szállodát üzemelteti. Az ingatlan 84 szobás, étteremmel és bárral, valamint egy 150 fős bankett teremmel várja a pihenni vágyókat július 15-e óta Murcia tartományban. A spanyolországi Covid helyzetet figyelembevéve a szálloda a szezon második felében fogadott először vendégeket, akik 90 százalékban a helyi piacról érkeztek.

A közleményből az is megtudható, hogy a BDPST Hotel Management Zrt. a BDPST Group szállodaüzemeltetési és szállodafejlesztési tanácsadó cége. A nemzetközi és hazai tapasztalattal rendelkező szakemberekkel, nemzetközi színtű szállodai szolgáltatásokat nyújtó A nemzetközi vizekre evező BHM hazai referenciái között már megtalálható városi üzleti hotel, kastély, wellness vagy éppen bed and breakfast szálloda is.

A BDPST Group stratégiájában szerepel a nemzetközi piacra való kilépés, melynek első állomása a murciai hotel. A cégcsoport által eddig csak üzemeltetett szálloda adásvételi szerződése aláírás előtt áll.

Mint írják, a jelenlegi tranzakció mellett, további szálloda vásárlások vannak folyamatban Spanyolország területén. A terjeszkedés nem áll meg, így további spanyol akvizíciós lehetőségek feltérképezése a cél.

(forrás: BDPST / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk