Szállodaigazgatói kinevezések a Danubius Hotels Groupnál

2019. június elejétől átalakul a Danubius Hotels Group büki, sárvári és pöstyéni Health Spa Resort Thermia Palace szállodájának vezetése.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A büki és sárvári szállodákat tizenkét éve igazgató Katz Péter Spa szállodák vezetésében szerzett szakmai tapasztalatára a Danubius egyik pöstyéni szállodájában is igényt tartanak. A szakember elfogadta az ajánlatot, így pályafutását júniustól a Danubius Hotels Group ötcsillagos pöstyéni Health Spa Resort Thermia Palace és Irma Gyógyfürdő igazgatójaként folytatja, így a szállodalánc egyik legjelentősebb és legexkluzívabb gyógy- és wellness-szállodáját fogja irányítani. Katz Péter, több, mint negyven éves vendéglátóipari és tizenöt éves szállodaigazgatói pályafutást tudhat maga mögött. A DHSR Bük és Sárvár élén töltött éveinek egyik legfontosabb eredménye volt a büki szálloda nagyon sikeres all inclusive szolgáltatásának bevezetése. Péter kimagasló szakmai tudását több neves szakmai szervezet is elismerte: megkapta a Nemzetgazdasági Minisztérium Pro Turismo Díját, és a Best of Budapest valamint a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Év Szállodása címeit is.

Németh Viktória követi Katz Pétert a Danubius Hotels büki szállodájának igazgatói székében. Bükön az all inclusive megoldás bevezetésének köszönhetően az utóbbi években jelentősen megnőtt a kereslet a szálloda szabadidős szolgáltatásai iránt, a szálloda kiemelkedő sikereket tudhat magáénak ezen a területen. Németh Viktória a Danubius Hotels Group sárvári szállodájának operatív és gazdasági igazgatói pozíciójából érkezik a büki szálloda élére. Az új vezető “Danubius növendék”, a főiskola elvégzése óta a szállodalánc kötelékében dolgozik.  Az elmúlt tizenöt évben büki és sárvári szállodákban többek között revenue, sales, marketing és pénzügy területeken is tapasztalatot szerzett. A szakember különösen büszke arra, hogy szakmai karrierjét a Danubiusnál kezdte és szerencsésnek tartja magát, amiért mindig kihívást és fejlődési lehetőséget biztosító feladatokat kapott a Danubius Hotels Group szállodáiban.

A Danubius Hotels Group központi elhelyezkedésű, kitűnő wellness szolgáltatásairól ismert sárvári szállodájának élére is új igazgató kerül, június elsejétől Henrik István fogja vezetni, aki egyúttal a sárvári és büki szállodák értékesítési igazgatói feladatait is ellátja majd. István tizenkét éve dolgozik a szállodaiparban, 2010 óta a Danubius sárvári és büki szállodáinak csapatait erősíti. Korábban a Danubiusnál proaktív értékesítéssel, majd rendezvényekkel és a szálloda sportcsoportjaival foglalkozott. Ez utóbbi különösen testhezálló feladat volt számára, hiszen szakmai karrierjét megelőzően az elsőosztályban kosárlabdázott. A szakember 2016 óta a sárvári és a büki szállodák értékesítési és marketingigazgatójaként dolgozott.


A Marriott-nál  indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként

A Marriott-nál indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként 

A Marriott cégcsoport megelégelte azt a problémát, ami gyakran előtérbe kerül üzemelésük során: ez pedig a vendéglátóipari területen mindenki számára ismerős szakemberhiány.
Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek

Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek 

A súlyos mértékű tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda Hotel Silvanus helyreállításához az MTÜ 60 millió forinttal járul hozzá.
Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak

Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak 

A kastélyszállodások Tarcalon, az Andrássy Kúriában tartották éves közgyűlésüket április 15-én, hétfőn.
Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand 

Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának

Díjeső a TRIBE budapesti tagjának  

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
Indul a Marriott saját képzési programja

Indul a Marriott saját képzési programja 

LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.
Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye

Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye 

Amelyet egy meghívásnak köszönhetően mi is kipróbálhattunk.
KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.
Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá

Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá 

Adománygyűjtő akciót hirdetett a visegrádi hotel vezetősége.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.