hirdetés

Szerb vendégek töltötték meg a szegedi Forrást

A héten zajló ortodox karácsonyra és újévre speciális ajánlatokat készített a szegedi Hunguest Hotel Forrás, amelynek így sikerült 50% fölé tornásznia foglaltságát a nehéz januári napokban.

Munkatársunktól

hirdetés

Kérdésünkre Maklári Lászlóné, a ház igazgatónője elmondta, hogy az interneten, szerb nyelven hirdették meg a kedvezményes, három éjszaka áráért 4-et kínáló csomagot, kifejezetten az ortodox karácsonyra és újévre időzítve.

Főleg Belgrádból, illetve Újvidékről és környékükről érkeztek a vendégek, akik ezen a héten többségben vannak a szállodában. Makláriné szerint a határon túlról érkezettek elégedettek, és reméli, hogy többen visszatérnek majd a későbbiekben.

Az igazgatónő egyébként úgy látja, hogy élénkül a határ menti forgalom, a szerb mellett a román érdeklődés is. Szilveszterkor telt házuk volt, a magyar vendégek mellett akkor is voltak már szerbiai és romániai kuncsaftok.

Az igazgatónő reméli, hogy jó évük lesz, annak ellenére, hogy nincs még vége a válságnak, és így kevesebb rendezvényt tartanak a bankok és a cégek általában. De a szálloda és szomszédos Aquapolis fürdő együttese olyan különleges szolgáltatáscsomagot kínál, amit várhatóan egyre többen vesznek majd igénybe bel- és külföldről.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja, ki tudnak tartani a korlátozások feloldásáig, és végre valamennyire magához tér a turisztikai, vendéglátás ágazat?

Kiadónk társoldalai