hirdetés

Szófia szívében nyit két új szállodát az Orbis

Az Orbis Hotel Group tovább terjeszkedik Bulgáriában egy új Novotel és egy új ibis megnyitásával Szófiában.

hirdetés

Egy évvel azután, hogy átvette az AccorHotels márkáinak közép-kelet-európai működtetését, és a régió legnagyobb szállodahálózatává vált több mint 100 szállodával – ebből kettő Bulgáriában található (Novotel Sofia és ibis Sofia Airport) – az Orbis Hotel Group tovább növeli hálózatát Szófiában egy új Novotel és egy új ibis szálloda megnyitásával.

“Bulgária egy nagyon ígéretes piac óriási potenciállal nemzetközi márkák alatt működő szállodák számára, és egy fontos eleme a fejlesztési stratégiánknak. Szándékunk nagyon világos: fejleszteni szállodahálózatunkat és piacvezetőnek lenni Bulgáriában” – erősítette meg Gilles Clavie, az Orbis Hotel Group Elnök-vezérigazgatója.

A Novotel Sofia Centre és az ibis Sofia Centre közös épületben nyílik azonos helyszínen, de különböző bejáratokkal és recepcióval, összesen 250 új szobával Szófia központjában. Mindkét szállodát a bolgár Markan Holding AD-n keresztül az MHQ Combo EAD tulajdonolja és az Orbis Hotel Group üzemelteti menedzsment szerződés keretében. A két új szállodát 2017 negyedik negyedévében tervezik megnyitni.

A Novotel Sofia Centre 150 szobát kínál majd, bárral, étteremmel, fitneszközponttal, parkolóval és kiterjedt meeting- és konferenciaszolgáltatásokkal a legújabb technológiai igényeket is kielégítve, hogy különféle méretű üzleti és magán eseményeket tudjanak kiszolgálni.

Az ibis Sofia Centre 100 szobát kínál majd vendégeinek, reggelizőhelyiséggel, különtermekkel és nagyméretű parkolóval.

Az Orbis hazánkban sem tétlenkedik: nemrég arról számoltunk be, hogy az Orbis SA és magyarországi leányvállalata, az Accor-Pannonia Hotels Zrt. végleges adásvételi szerződést írt alá két szálloda – az ibis Budapest Heroes Square (139 szoba) és a Mercure Budapest City Center (227 szoba) – Flums Kft.-től való megvásárlására Budapesten.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint szükséges az érdekképviseleteknek a mozgáskorlátozott turisták érdekeiért lobbizni?

Kiadónk társoldalai