hirdetés
hirdetés

Karanvánszeráj és luxushotel a török riviérán

A minap fejeződött be az a tanulmányút, amelyet a Kartago Tours Zrt. szervezett viszonteladói számára a török riviérára. Egy hét alatt közel 45 négy- és ötcsillagos szállodával ismerhettek meg a meghívottak.

hirdetés

Az antalyai repülőtérről indult a csapat a török tengerpart felfedezésére. A fővárosi és vidéki kollégákon kívül négy határon túli iroda munkatársa is helyet kapott a több mint 20 fős csapatban, amely Bajzáth Bea úti cél-felelős szerint azt mutatja, hogy a viszonteladók köre bővül, közülük is a legjobbakat választották ki. A Kartago Tours-nak idén ez volt a negyedik tanulmányútja.A csapat Belekben megnézte a híres delfin showt, majd ellátogattunk a karavánszerájba, Side-ben a bazárban és a Dickmann textiláruházban vásárfiát vehettünk. Manavgatban megnéztük a híres vízesést, majd a térség leghíresebb és legnagyobb dzsámiját, vagyis azt a mecsetet, amelyet még ma is használnak.

Hasznos információkkal Valusek Viktória látta el a csoportot, aki négy éve már a Kartago Tours telepített idegenvezetője. Egyebek mellett tájékoztatást adott a helyi szokásokról, szólt az ország történelméről és arról, hogy ma milyen az élet, a gazdaság és a turizmus.A csoport tagjai sok szállodánál tapasztalták, hogy bár még a szezon el sem kezdődött, alig volt üres szoba. A legtöbb hotelben a gyermekkedvezmények mellett csúszdákkal és játékszobákkal, programokkal szórakoztatják a kicsiket. Külön utazásokat szerveznek Kappadókiába, Pamukkalébe, raftingolni, a Troy delfinshowra és hajókirándulásokra, amelyeknél sűrűn iktatnak be bazárlátogatásokat.

Az idő már most meleg volt, a tenger 24 fokos, idő pedig arra is jutott, hogy a csoport tagjai fürödjenek és megnézzenek egy török estet.

Bővebb beszámolónkat a Turizmus Trend július-augusztusi számában olvashatják majd. 

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai