hirdetés

100. szülinapi buli a Novotelben

A Novotel Budapest Centrum, leánykori nevén Hotel Palace századik születésnapját ünnepelte csütörtökön, 2011. november 10-én.

hirdetés

A szervezők megadták a módját, folyt a bor és a pezsgő, ínyencfalatok várták a vendégeket, retrofotókat készítettek, korhű ruhába bujtatott hölgyek és urak pózoltak visszaidézve az 1911-es évet. A galériában nagyban ment a szerencsejáték, sajnos nem igazi pénzben, ezt csak e sorok írója sajnálta, mert olyan szerencsével játszott, hogy a zsetonok halomba álltak előtte.

A szálloda igazgatója Laurent Lassier köszöntötte az estélyibe öltözött vendégeket, néha egy-egy farmer is felbukkant, ők a szálló vendégei voltak, akik bekukkantottak egy pillanatra, hogy megnézzék mi is ez a nagy felhajtás. Ámulva nézték a filmet, melyen kockáról kockára mutatták be, milyen is volt a Palace szálló akkoriban, megnyitása idején.

Végig követhették a hotel sorsát, megtudhatták, hogy Budapest belvárosában, egy gyönyörű, 1911-ben szecessziós stílusban épült és 2002-ben felújított, műemléki védelem alatt álló épületben található a négy csillagos Novotel Budapest Centrum szálloda, korábbi nevén Palace Hotel. A védett műemléki szecessziós épülettől sétálva megközelíthetőek a legfontosabb színházak, múzeumok, történelmi emlékhelyek, és üzletek.

Laurent Lassier ékes magyarsággal köszöntötte a résztvevőket, felidézte a hotel születésének körülményeit és a mai eredményeket. Végül boldog születésnapot kívánva engedte át szállodáját a vendégeknek, akik minden zegét-zúgát bejárhatták a patinás épületnek.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Egyetért-e azzal, hogy idén elmarad a budapesti Vörösmarty téri karácsonyi vásár?

Kiadónk társoldalai