TableFree Éttermi Napok novemberben

TableFree Éttermi Napok novemberben

A TableFree egy nagyszerű lehetőséget ajánl az ínyenceknek: 3 fogásos étkezés fix 3.000,- Ft-os vagy 5.000,- Ft-os áron Budapest legjobb éttermei közül néhányban. Az eseményt 2013. november 22-29. között rendezik meg. Ez egy kitűnő lehetőség új helyek kipróbálására és arra, hogy az étterembe járó közönség szélesítse kulináris látószögét a városban.

A TableFree Éttermi Napokat már 5. éve rendezik meg, egyre növekvő népszerűséggel, minden év tavaszán és őszén. Sok étterem vesz részt a TableFree Éttermi Napokon lehetőséget adva, hogy a vendégek benyomást szerezzenek az ő kreatív és minőségi menüajánlataikból. Néhányan az általuk kínált ételeket adják alacsonyabb áron, mint általában, míg mások speciális ételeket készítenek erre az alkalomra.

Ez egy minden ízlést kielégítő rendezvény, mert szinte a világ egész gasztronómiai palettája képviselteti magát. A partner-éttermek listája változatos: ÉS Bisztró, Nobu, Chagall, Pesti Disznó, Kehli, Peppers!, Paris-Budapest, Magyar Ízek - Magyar Háza, Chez Daniel, Fuji, és még sokan mások!

Amennyiben élvezni szeretnék a menüket, az asztalfoglalás feltétlenül ajánlott, ami nagyon egyszerűen és gyorsan megtehető. A http://www.tablefree.hu/12?p oldalon lehet online foglalni, egy teljesen automatikus és valós idejű foglalási rendszerrel. Csak ki kell választania a dátumot, az időt, a résztvevők számát és az éttermet, és azonnal kapni fog egy visszaigazoló e-mailt!


Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.