hirdetés

Tavasszal nyílik a Füred Hotel

Czigle János szállodatulajdonos elmondta, hogy a Balatonfüreden hamarosan nyíló, sokáig kísértetszállodaként magasodó Füred Hotel berendezése négy-ötcsillagos kategóriának fog megfelelni.

hirdetés

A nyitás előtti utolsó simításokat végzik a Hotel Füred épületében - hallhatjuk a Füred TV műsorában. A tíz éve kísértetszállodaként üresen álló toronyház kívül-belül megúult több mint négymilliárd forintos összköltségű beruházás eredményeképpen, az Unió közel 1,6 milliárd forintos támogatásával.

A 436 férőhelyes, 184 szobával rendelkező, 27 ezer m2 teljes beépített területű, 3300 m2 wellness-részleget is magában foglaló szálloda már ebben a szezonban - tavasztól - várja a vendégeket. A hotelben továbbá közel ezer fő befogadását lehetővé tevő konferenciarészleg és mélygarázs is helyet kapott.

A másfél éve tartó építkezés lezárult, már csak finomhangolási munkálatok vannak vissza a nyitásig, és hamarosan megkezdik az új dolgozók felvételét is. A szálloda tulajdonosa Czigle János, aki a szintén füredi Flamingó Hotel tulajdonosa is.

(forrás: Füred TV)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint jó ötlet az utazási irodák részéről a kínálatuk teljes áras megjelenítése?

Kiadónk társoldalai