hirdetés
hirdetés

Afrika, Ázsia és a Közel-Kelet átszállás nélkül

Téli charterkörkép

Télen sem kell nélkülözniük a napsütést honfitársainknak, mivel az utazásszervezők az idén is bőségesen kínálnak számukra utakat. Az úti célok köre viszonylag állandónak tekinthető, a legnagyobb újdonság az Aeroviva két világjáró charterlánca, valamint az a tény, hogy a Best Reisen thaiföldi charteréra „felült” a Thomas Cook és a Kartago. A karib-térségbe az idén is csak átszállással juthatnak el az érdeklődők.

hirdetés

A téli úti célok között a klasszikus észak-afrikai és közel-keleti desztinációk (Tunézia, Egyiptom, Jordánia) mellett a tavalyi évhez hasonlóan idén is megtaláljuk a Kanári-szigeteket. Fekete-Afrikában a Zöld-foki szigetek, Kenya és Tanzánia között válogathat, aki charterrel indulna az idén telelni Budapestről.

Az Indiai-óceán két gyöngyszeme, Mauritius és a Seychelle-szigetek is elérhető lesz az idén télen közvetlen járattal, technikai leszállások közbeiktatásával. Az Aeroviva egyik afrikai lánca leszáll Luxorban, a másik Asszuánban, és az utasok nílusi hajóúttal is színesíthetik kalandjaikat Fekete-Afrikában.

A téli nyaralások egyik legnagyobb slágerének számító Thaiföldre két lánc közül is válogatnak az utasok, a Best Reisen gépe Bangkokot és Phuketet érinti, míg az Aeroviva egyik ázsiai láncára Bangkok mellé a kambodzsai Angkort és a thaiföldi Koh Samuit fűzték fel, míg a másik lánc Angkor után Phuketre és az indiai Jaipurba is szállít utasokat. Mindkét járat leszáll útközben Sharjah emírátusban, így Dubai-jal is kombinálhatók a távol-keleti üdülések.

Összeállításunkban nem vettük számba a menetrendszerinti járatokon lefoglalt block seat-eket, de tudomásunk szerint a Turkish Airlines, a Qatar Airways, az Emirates, az Aerosvit és az Egypt Air járatain szintén jelentős kontingenseket foglaltak le az utazásszervezők a téli szezonra. A tour-operátorok igyekeznek extrákat is kínálni az utasoknak, a Thaiföldre az Egypt Air járatain block seat-eket foglaló Anubis Travel például ingyenes piramisnézést ad a visszaúton Kairóban átszállóknak.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai