hirdetés

Thai konyha a kedvence? Irány a Buddha-Bar!

Folytatódik a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace tematikus gasztrokalandozása a világ körül: március 23-tól kezdődik a Thai Gourmet Hét, hamisítatlan ázsiai ízekkel, újragondolt összeállítással, néhol meghökkentő alapanyagok, fűszerek hozzáadásával, technológiai megoldásokkal.

hirdetés

A thai konyhát ezúttal Lukas Zelechovsky varázsolja a vendégek asztalára. Aki a szakács neve alapján arra gyanakszik, hogy talán nem Ázsia-szülötte, nem téved nagyot, ugyanis a prágai Buddha-Bar Hotel executive chefjét hívta ezúttal Budapestre pár napra Osama Kutaini, a luxuslánc pesti tagjának executive chefje.

Osama Kutaini, Lukas Zelechovsky
Osama Kutaini, Lukas Zelechovsky

A menüsor különleges és egyedi, és talán Lukas inspirációja onnan (is) ered, hogy sok éven át dolgozott ázsiai területen. Szakmabelieknek is érdemes megkóstolni a Buddha-Bar Thai Hét kínálatát, mert olyan ötletekkel szolgálhat, ami segítségre lehet , ha valaki thai ízvilágú ételekkel szeretné gazdagítani saját ajánlatát.

Íme, a Buddha-Bar csütörtöktől kóstolható ötcsillagos menüsora, thai-konyha funoknak különösen ajánlott:

Előétel:

Tápióka chips citromfüves tengeri sügérrel

Meleg előétel:

Thai marhahúsos saláta pomelóval és chilidzsemmel 

vagy

Szent Jakab kagyló mogyorószósszal és koriander joghurttal 

Főfogás:

Bárány bélszín panang módra 

vagy

Ördöghal tamarind curryvel 

Desszert:

Csokoládé mousse édes chiliszósszal

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint a hazai nyilvános vécék állapota pozitívan hat a turizmusra?

Kiadónk társoldalai