hirdetés
hirdetés

Tisztújítás a MABEUSZ-nál

Az eddigi elnök, Kálmán István 2019. január 1-vel eggyel hátrébb lép.

hirdetés

(balról jobbra) Kálmán István, Lázár Judit, Kanel Judit
(balról jobbra) Kálmán István, Lázár Judit, Kanel Judit

Egész napos tisztújító közgyűlést tartott december 13-án, csütörtökön, a Hotel Continentalban a Magyar Beutaztatók Szövetsége (MABEUSZ), a magyar beutaztatók független és semleges érdekképviseleti szerve. Ahol az elnöki beszámoló során Kálmán István ismertette, mely lobbitémákban vett idén részt a vezetőség, főként olyanokban, amelyek a főváros új rendjét, szabályozását érintik. Példaként kitért a budavári behajtási tilalom könnyítésének kérdésére.

Az egyre hangsúlyosabb kiemelt partneri rendszer is szóba került a zárt ülés során, valamint az, hogy idén mely roadshow-k, kiállítások helyszínére, megjelenésre tettek javaslatot az érintett szerveknek.

A kétévente rendezett elnökválasztó közgyűlés során az immár négy éve elnöki pozíciót betöltő Kálmán István átadta helyét Lázár Juditnak, az EETS Budapest ügyvezetőjének, és Kanel Judit, eddigi alelnök mellett  alelnöki pozícióban folytatja majd a szövetség érdekében végzett  társadalmi munkát.

A közgyűlésen jelenlévők megállapodtak abban is, legközelebb jövő év első hónapjának utolsó napján találkoznak majd, ahol a szövetség által alapított szakmai díjak átadására is sor kerül.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Vendég)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai