hirdetés
hirdetés

Több mint kétmilliót dobtak össze a Sólyom Airways-rajongók

Már csak 148 millió forint kell a nemzeti légitársaság üzemszerű működéséhez.

hirdetés

Lucsik János a Facebookon nyílt levélben köszöni meg a Sólyom Airways-rajongóknak a támogatást - a cég ugyanis támogatói klubot indított, melynek keretében 11 nap alatt több mint kétmillió forint gyűlt össze a hozzájárulásokból.

„Tisztelt Sólyom Airways Rajongók!

Lucsik János vagyok a Sólyom Hungarian Airways Kft. új ügyvezető igazgatója. Kérem, látogassatok el a www.solyomairways.com, a www.solyomair.com, oldalainkra, kövessétek figyelemmel munkánkat, az elmúlt két hónapban elért eredményeinket! Őszinte tisztelettel és hálával köszönöm nektek mindazt a segítséget, biztatást, támogatást, amit az elmúlt hetekben kaptam, kaptunk tőletek. Tisztában vagyok azzal is, hogy rengeteg hibát követtünk el a múltban, hogy a légitársaságot most romjaiból kell megpróbálni újból felépíteni, de ezúton szeretnélek biztosítani benneteket arról, hogy elég erőt érzek ehhez magamhoz, és a TI segítségetekkel is, végrehajthatjuk ezt a csodát. Őszinte tisztelettel adózóm minden kollégám előtt, akik akár a múltban, akár a jelenben, de részesei voltak, vagy jelenleg is részesei annak a megfeszített munkának, amelyet nap, mint nap végzünk. Kedves Kollégáim! A TI kitartásotok, a TI hitetek, a TI emberfeletti teljesítményetek és ad nekem is erőt a folytatáshoz! Bízom az erőtökben, bízom ennek a rajongói közösségnek az erejében, mert igenis egy új magyar légitársaság elindítása olyan cél, amely mögé egy emberként lehet felsorakozni! Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl és még nehezebb időszak áll előttünk. Nem kertelek: az igazi áttörés, az AOC megszerzése továbbra is várat magára, de egy biztos: nagyszerű férfiak és nők dolgoznak a közös célunk eléréséért, egy működő magyar légitársaság elindításáért és én hiszek mindannyiukban. Szép napot mindenkinek!

Lucsik János

Tisztelt Rajongóink!

Ezúton tájékoztatlak benneteket, hogy az első héten összegyűlt támogatói klub befizetésekből 979.539.-Ft került munkabérként kifizetésre, és 1.126.256.-Ft-al (sic!) került csökkentésre a beszállítókkal szembeni tartozásállomány.”

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai