hirdetés
hirdetés

Többet ettek-ittak tavaly az utasok Ferihegyen

Több mint 60,6 milliárd forint forgalmat regisztrált a Budapest Airport 2018-ban a repülőtéren működő kereskedelmi egységekben, az utasok 22 százalékkal költöttek többet a terminálokon ételekre és italokra, mint előző évben - írja az Airportal.hu

hirdetés

Nem kevesebb mint 190 millió eurós (60,639 milliárd forint) forgalmat regisztrált a Budapest Airport 2018-ban a repülőtéren működő kereskedelmi egységekben. Az utazáshoz kapcsolódó kereskedelmi üzletekkel foglalkozó, angol nyelvű TRBusiness.com portál beszámolója szerint kereskedelmi bevételeken belül a repülőtéri vendéglátóhelyek (Food & Beverage egységek) forgalma nőtt a legnagyobb mértékben.

Fotó: Budapest Airport
Fotó: Budapest Airport

Az utasok 22 százalékkal költöttek többet a terminálokon ételekre és italokra, mint előző évben. A portál cikke szerint a Budapest Airport 2019-ben a kereskedelmi egységek további fejlesztését tervezi. A reptérüzemeltető és a bérlők az idei év első félévében több egységet is felújítanak, felfrissítenek a 2A és 2B terminálok közötti központi SkyCourt-csarnokban.

(forrás: AIRportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai