hirdetés

Törököt fogtak az aranykulcsosok

Budapest legújabb, trendi helyén, a török-magyar fúziós konyhát vivő Rudas Restaurant & Barban tartották októberi találkozójukat a Magyar Szállodaportások Aranykulcsos Egyesületének tagjai október 15-én, szerdán.

hirdetés

A hely tulajdonosai – Bíró Ferenc az étterem részéről és a Rudas fürdő tulajdonosai nevében Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. értékesítési és marketingigazgatója – elmondták, több mint 1,2 milliárdos fejlesztés eredményeként született meg a napokban átadott Rudas új részén, a régi palackozó helyén kialakított étterem, bár és tetőteraszon lévő, valamint az étterem alatti területen található koedukált wellness rész.

Ungár Tamás és Czinege Szilvia a tetőn
Ungár Tamás és Czinege Szilvia a tetőn

Emellett új öltözőket is kialakítottak, és elhangzott az is, hogy gyógyvíz van természetesen az új fürdőterületen is – termálvíz csobog a tetőtéren lévő jazucciban éppúgy, mint a lenti medenecében.

Az elegáns étteremmel kapcsolatban pedig megtudhattuk, hogy a változó színű világítással is felszerelt, nagyon elegáns, csupa ablak, fény és gyönyörű panorámával rendelkező egységben török-magyar fúziós konyhát visz Kovács Lázár és csapata, amelyről személyesen is meggyőződhettek egy négyfogásos vacsora formájában az aranykulcsosok. De mielőtt nekiláttak volna a különleges kóstolónak, előtte Ungár Tamás, az egyesület elnöke és lelke kért szót, aki többek közt beszámolt a portásverseny eddigi eredményeiről: az 55 jelentkező közül 9-en kerültek az október 28-i döntőbe, amelyet a budai Hiltonban tartanak. Következő találkozójukat az összeszokott, szakmai és mégis baráti társaság novemberben, a Bartók Emlékházban tartja.Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai