hirdetés
hirdetés

Turisztikai vállalkozói találkozó volt Kisújszálláson

Június 14-én tartották első szakmai találkozójukat az idén 300 éves újratelepülését ünneplő Kisújszállás turisztikai vállalkozói. 

hirdetés

Az egyik ötletgazda, Dr. Kovács Tibor turizmusért és városmarketingért felelős alpolgármester köszöntötte a megjelenteket, felvázolva, hogy folyamatos együttműködésre törekszik a város vezetése a turizmusban érdekelt szervezetekkel, vállalkozásokkal. Tatár Zoltán városfejlesztésért felelős alpolgármester tájékoztatta a résztvevőket a város által beadott fejlesztésekről, pályázatokról, kezdeményezésekről.

A házigazda szerepét betöltő Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője, Zámbori Péter ismertette a társaságnál az idei évben elvégzett infrastrukturális és szolgáltatói fejlesztéseket, melyek közül kiemelte a kemping és ifjúsági szálláshely bővítését.

Tájékoztatójában két újdonságot is megemlített: június 15-től új helyen nyitja meg kapuit a városi Tourinform Iroda, mely a továbbiakban a Kumánia területén várja a látogatókat, valamint új zenei fesztivállal várja Kisújszállás a helyieket, illetve a városba érkezőket.

A július 28-29-én megrendezésre kerülő Kumánia Retró Fesztiválon fellép Korda György és Balázs Klári, a Pa-Dö-Dő, a Kozmix, Ed Philips and the Memphis Patrol, a Máté Péter Emlékzenekar és a Party Art’sOK. A Strandok éjszakájához kapcsolódóan a fesztivál ideje alatt éjszakai fürdőzéssel, kézművesek utcájával, a Magyar Posta utazó kiállításával, fürdőtörténeti kiállítással, sportolási lehetőségekkel várják a Kumániába érkezőket. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai