hirdetés
hirdetés

Új fejlesztés a Barack Thermal Resortban

A tiszakécskei Barack Thermal Resortban a pandémia miatti kényszerű zárvatartások idején sem állnak le a fejlesztésekkel.

hirdetés

Jó példa volt erre a fürdőkomplexum új csúszdaparkja, amit tavaly ilyentájt kezdtek építeni és az eredeti terveknek megfelelően 2020 nyarán át is adták - írja a termalonline.hu.

A cikk szerint a Barack Thermal Resort szaunavilágának kínálatára eddig sem lehetett panasz, de az újranyitást követően egy újdonsággal is várják majd a forróságot kedvelő vendégkört. A napokban ugyanis egy kültéri finn szaunát alakítottak ki. A jövőben itt szaunaszeánszokat fognak tartani, ezzel tehermentesítik a beltéri finn szaunát, amit a szaunaprogramok idején is zavartalanul lehet majd használni.A 20-25 fő befogadására alkalmas új finn szauna mellett egy merülődézsa is a vendégek rendelkezésére áll majd. A szeánszok idején kínálóasztalról lehet majd gyümölcsöket, teákat és frissítőket választani. A szeánszokon kívüli időszakban az új finn szauna privát és cégek programokhoz is kibérelhető.

(forrás: Termál Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai