Új kelet-európai vezér az Accornál

Jean Wendling lett az Accor Kelet-Európa operatív irányításért felelős alelnöke, aki Budapestről dolgozik és riportol feletteseinek az Accor kelet-európai regionális igazgatójaként, Sabina Bartyzel csapatában.

A világ egyik vezető vendéglátóipari csoportja Jean Wendlinget nevezte ki a cég kelet-európai operatív irányításáért felelős alelnökévé. Ő felel majd a régió hoteleinek kiemelkedő színvonalú működtetéséért és teljesítményéért, emellett irányítja az új szállodák megnyitását.

 

Jean Wendling 16 éves nemzetközi operatív, pénzügyi, értékesítési és marketingtapasztalattal rendelkezik a vendéglátás területén. Szakmai pályafutását a neves párizsi vendéglátóipari vállalatnál, a Potel & Chabot-nál kezdte értékesítési és üzemeltetési területen. Az Accorhoz 2005-ben csatlakozott, a 742 szobás Novotel Warsaw Centrum F&B menedzsereként. Karrierjét Moszkvában a Novotel Sheremetyevo Airportnál és a Sofitel Budapest Chain Bridge-ben folytatta executive asszisztens menedzserként, majd a Sofitel Warsaw Victoria általános vezérigazgató-helyettesévé nevezték ki.

2017-ben tért vissza Magyarországra a nemzetközi lánc egyik kiemelt szállodája, a Novotel Budapest City és a Budapesti Kongresszusi Központ vezérigazgatójaként. „Nagyon örülök, hogy szakmai karrieremet a cégünknél az operatív vezetői csapat tagjaként folytathatom. Kelet-Európa dinamikus régió, a jól ismert szállodák mellett új márkáink egyre növekvő portfóliójával. Nagyon izgalmas és kihívásokkal teli feladat ez, amihez a legmagasabb üzemeltetési színvonalra és a vendéglátás iránti szenvedélyre van szükség. Örömmel várom a közös munkát csapatunkkal és partnereinkkel", mondta a frissen kinevezett kelet-európai menedzser.

Forrás: mindgeer / Turizmus Online


Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand 

Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának

Díjeső a TRIBE budapesti tagjának  

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
Indul a Marriott saját képzési programja

Indul a Marriott saját képzési programja 

LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.
Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye

Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye 

Amelyet egy meghívásnak köszönhetően mi is kipróbálhattunk.
KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.
Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá

Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá 

Adománygyűjtő akciót hirdetett a visegrádi hotel vezetősége.
A hotel, amely csak vonattal érkező vendégeket fogad

A hotel, amely csak vonattal érkező vendégeket fogad 

Norvégia legnagyobb fjordja közelében, gyönyörű környezetben fekszik a Vatnahalsen Hotel.
Luxusszálloda egy XVII. századi kastélyból

Luxusszálloda egy XVII. századi kastélyból 

A Château Neercanne egykor bárók otthona volt, ma Michelin-csillagos étterme miatt Hollandia kedvelt luxusszállodájává vált.
Szallas.hu: húsvéti locsolkodás helyett wellnesshotelben lazulás

Szallas.hu: húsvéti locsolkodás helyett wellnesshotelben lazulás 

A négynapos húsvéti hosszú hétvége és a tavaszi szünet sok magyarnak üdüléssel telik a szállásfoglaló portál adatai szerint.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.