hirdetés

Új kommunikációs igazgató a The Ritz-Carlton csapatában

Schulhof Petra a hotel kommunikációs tevékenységének irányításáért felel majd, egyik fő feladata lesz, hogy tovább népszerűsítse a The Ritz-Carlton magyarországi szállodáját a hazai vendégek és a külföldi utazók körében. 

hirdetés

Schulhof Petra több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A Berlinből frissen hazatért szakember pályafutása során olyan szállodákban látott el kommunikációs-, és marketingmenedzseri pozíciókat, mint a Budapest Marriott Hotel, ahol többek között a szálloda teljeskörű megújulásának kommunikációjáért volt felelős, valamint a Courtyard by Marriott Budapest City Center, ahol a Courtyard márka hazai bevezetése mellett, a szálloda megnyitásának PR feladatait koordinálta.

A külföldi Marriott szállodák közül elsőként a Doha Marriott Hotelben, majd ezt követően a Dubai Marriott Hotels cluster csapatában dolgozott PR-, és marketingkommunikációs menedzserként. Utóbbi pozíciójában kilenc szálloda, több mint negyven étterem és négy spa marketingkommunikációs feladatainak összehangolásáért, valamint mindezek marketing-, és kommunikációs terveinek kidolgozásáért volt felelős.

Schulhof Petra
Schulhof Petra

,,Büszkeséggel tölt el, hogy csatlakozhatok a The Ritz-Carlton szállodalánchoz, melynek neve fogalom a szállodaiparban a világ minden pontján. Igazi szakmai kihívás számomra, hogy hozzájárulhatok a The Ritz-Carlton, Budapest kiemelkedő szolgáltatásainak népszerűsítéséhez, mind a külföldi, mind pedig a hazai közönség körében” - mondta Schulhof Petra.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai