hirdetés
hirdetés

Új promóciós eszköz Budapestnek

Magyar Turizmus Zrt. stratégiai partnerségben a Művészetek Palotájával bemutatót tartott a MÜPA-ban Budapest új promóciós eszközéről.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Kincses Márk, az MT Zrt. marketing stratégiai titkára angolul tartott prezentációja ötletességével, dinamikájával és interaktivitásával osztatlan sikert aratott. Az alap-változatként használható összeállítást pendrive-on kapják meg a beutaztatók, és ezen még 100, jogtiszta fotó is szerepel Budapestről. A prezentációt magyar származású nemzetközi popsztárok, sőt még Zuckerberg puliját ábrázoló fotók is színesítik. Az MT Zrt. szakemberei bejelentették, hogy szeptemberben három alkalommal speciális szakmai városnézést és workshopot szerveznek a szakmának, amelyeken a szolgáltatókkal nyílik közvetlen kapcsolat felvételre mód. A túrákat a retro, a dizájn és a gourmet címszavak jegyében állítják össze.

A meghívott szakemberek hozzászólásai

A prezentációs anyag egyöntetű elismerése mellett vitát csak a csatolt videóklip váltott ki (Katy Perry „Firework”), melynek hátterét a kivilágított Buda, a Királyi Vár és a Lánchíd képezi, és eddig 202 millióan töltötték le. Némelyek úgy vélték, a teljes videoklip leközlése azért túlzás, mert a féktelen vidámság csúcsaként fiatalemberek csókolják benne egymást. A többség szerint azonban ez jól szimbolizálja Budapest nyitottságát, modernségét. Az a kérdés, vajon nem a Budapest Turisztikai Szolgáltató Központ feladata lenne-e egy ilyen anyag összeállítása, fel sem merült. A jelenlévő Bódis Gábor csak azt kérte, hogy a prezentációban régi logo-val ellátott képek ne szerepeljenek. Egyben sajnálkozását fejezte ki, hogy a Világörökségek magyar hatósága nem járult hozzá az UNESCO logó szerepeltetéséhez a BTSZK promóciós anyagain. Többen felvetetették, hogy a budapesti vásárlási lehetőségekről és a modern dizájn butikokról is essék szó. A sokszínű vallási műemlékek, és a magyar szecesszió kiemelt szerepeltetése ugyancsak szerepelt a felvetések között. Kétségtelenül fontos lenne a környékre (Dunakanyar, stb.) való utalás is. Az üdülési változat mellett egy budapesti MICE prezentáció hiánypótló lenne.

A találkozó a MÜPA műsortervén szereplő, még hátralevő kiemelt produkcióinak ismertetésével zárult.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai