hirdetés
hirdetés

Új repülőút nyílik a magyar utasoknak is San Franciscóba

A Turkish Airlines második közvetlen kaliforniai célállomásaként indította el Isztambul–San Francisco járatát. A légitársaság számára az új úti cél a tizenegyedik desztinációt jelenti az amerikai kontinensen – jelentette be a vállalat. Az új járat a magyar utazók számára is alternatívát jelent az amerikai nagyváros elérésére.

hirdetés

Nemzetközi hálózatába kapcsolta az egyesült államokbeli San Franciscót a Turkish Airlines – közölte a társaság. A vállalat tovább dolgozik azon, hogy a török fővárost összekösse a világ főbb turisztikai és üzleti központjaival. A nemzetközi technológiai központnak számító San Francisco városa is bekerült a légitársaság „vérkeringésébe”.

A Buenos Aires, Sao Paulo, Toronto, Chicago, Houston, Los Angeles, New York, Washington, Boston és Montreal irányában már meglévő isztambuli összeköttetés most heti öt, hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken és vasárnap oda-vissza közlekedő San Francisco-i járattal egészül ki.

Az új úti cél elindításának tiszteletére az első járatot teljesítő repülőgép különleges festést kapott: a két világváros összeköttetését a Turkish Airlines a modern és a minimalista dizájn ötvözetével, a Safranbolunak nevezett festéssel ünnepli az útvonalat felavató Boeing 777-300-ason.

Isztambul–San Francisco – menetrend szerinti indulás 2015. április 13-tól:

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai