hirdetés

Új szállodamárka Párizsban

M Social Hotel Paris Opera néven megnyitott első, az M Social márkához tartozó egységét Párizsban a Milennnium Hotels and Resort. Egyben ez az M Social márka európai debütálása is. 

hirdetés

A 163 szobás, 54 millió euróból felújított szálloda a francia főváros szívében, a Haussmann Boulvard-on található, gyalogos távolságra például a Louvre-tól, a Sacré-Cœur-től és a Moulin Rouge-tól.

„Az M Social a kreativitásról és a szenvedélyről szól. Ha ezt kombináljuk a szálloda központi elhelyezkedésével, akkor megvan a nyerő formula az utazók vágyainak kielégítésére. Európa újra kinyitott, ezért éppen ez a megfelelő pillanat arra, hogy megjelenjünk ebben a kulcsfontosságú városban” – vázolta a szálloda filozófiáját Kwek Leng Beng, a Millennium & Copthorne Hotels Limited ügyvezető elnöke a traveldailynews.com tudósítása szerint.

A Millennium Hotels and Resorts azt tervezi, hogy a márkát további, turisztika szempontból jelentős városokban bővíti.

Az M Social márka 2016-ban indult el Szingapúrban. Az M Social Hotel Paris Opera a márka negyedik helyszíne, a korábban megnyitott szállodák New Yorkban, Szingapúrban és Aucklandben találhatók.

(forrás: Travel Daily News)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk