hirdetés
hirdetés

Új szolgáltatások Ráckevén

Novemberben már a társadalombiztosítás is támogatja a ráckevei Aqualand termálfürdő különböző szolgáltatásait.

hirdetés

A fedett, termál élménymedence melletti területen tangentor szobát alakítottak ki az Aqualand gyógyászati részleg szolgáltatási terület részeként - mondta el a Főszezonon bemutatkozó Aqualand Termálfürdő igazgatója.

Karczagi Sándor a TurizmusOnline munkatársának elmondta, az új részlegben a tangentor mellett magnoterápia, gyógytorna, gyógymasszázs és balneoterápia is lesz.

Karczagi Sándor
Karczagi Sándor

Az Aqualand területén található, 1040 méter mélységből feltörő 52 fokos gyógyhatású termálvizet az ÁNTSZ keretében működő Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Főigazgatóság főigazgatója 2007-ben nyilvánította gyógyvízzé.

Karcagi Sándor szerint az idén átadott négycsillagos hotel is a fürdőzők kényelmét szolgálja. Huszonöt szobával, konferenciateremmel, 100 fős étteremmel, 150 személyes komplett kempinggel és három hatszemélyes apartman házzal várják a vendégeket.

Most a legfontosabb a gyógyászati részleg megalapozása, kialakítása, bővítése - mondta az igazgató. Később a belső medencéhez egy kültérit kívánnak csatolni egy kiúszó megoldással. Ehhez a forrást részben pályázattal szeretnék előteremteni.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai