Új topétterem Budapesten

Hatalmas sajtóérdeklődés mellett hivatalosan is megnyitott a Bruno&Bruno, Herczeg Zoltán első budapesti étterme. A vendéglőnek a Hegyvidék Bevásárlóközpont ad otthont. A konyhát Kisuti Dávid, a pécsi Enoteca Corso volt séfje irányítja. 

„A Bruno&Bruno megnyitása mérföldkő nemcsak a bevásárlóközpont életében, hanem Budapest minőségi étterem-palettáján is egy új izgalmas, színfolt. Örülünk, hogy Herczeg Zoltán személyében megtaláltuk azt a tapasztalt, elkötelezett „gasztro-menedzsert”, aki belevágott ebbe a projektbe. A Bruno&Bruno minden bizonnyal pótolni fogja azt az űrt, amelyik jelenleg Buda minőségi kulináris életében van. Örvendetes, hogy a Bruno&Bruno magyaros ételválasztékot kínál, és kiemelten fontosnak tartja, hogy a családokat szólítsa meg. Magas minőség, különlegesség – ez jellemzi a Hegyvidék Bevásárlóközpontot, amelyhez hasonló kiemelkedő beruházás az utóbbi években nem volt a XII. kerületben. Prémium minőséget kínálunk divatból, gasztronómiából, a Bruno&Bruno is ezt képviseli.” – fogalmazott Balassa László, a Hegyvidék Bevásárlóközpont ügyvezető igazgatója.

„Nagyon sokan kérdezték tőlem, hogy miért nem jövök fel Budapestre, és miért nem nyitok végre itt is egy éttermet. Nem jöttem, mert nem találtam elképzeléseimnek megfelelő környezetett. Amikor a Hegyvidék Bevásárlóközpont vezetősége megkeresett ezzel a lehetőséggel, úgy éreztem, itt az alkalom”. – mesélte Herczeg Zoltán, hogy miért pont Hegyvidék Bevásárlóközpontot választotta új vendéglője helyszínéül. Az elismert gasztro-menedzser a megnyitón hangsúlyozta, senki ne vonjon párhuzamot a 67-es étteremmel. Ami közös a Dining Guide 2013-as évi toplistája szerint a legjobb vidéki étteremnek rangsorolt 67-ben és a Bruno&Bruno-ban, az a kiváló minőség. A konyhában a minőséget Kisuti Dávid séf garantálja. A pécsi Enoteca Corso séfje fiatal kora ellenére Franciaországban, Olaszországban, és Japánban tanult, onnan hozta haza tudását. Azon kevés magyar szakácsok közé tartozik, aki eljutott háromcsillagos helyekre, tanult, bizonyított. „Pétert nem volt könnyű elhozni, már számtalan ajánlatot kapott Budapestről, de örülök, hogy a Bruno&Bruno-ban ő is meglátta a lehetőséget.” – mondta Herczeg Zoltán.

A Bruno&Bruno kínálatában feltűnnek a klasszikus 67-es fogások, de többségében újdonságok közül lehet választani. Az egyik klasszikus a pankó morzsás Herczeg Zoli-féle rántott hús, és a húsleves. A Bruno&Bruno borlapjának összetételét a Bortársaság biztosítja, szinte minden boruk megtalálható, és a többi étteremtől eltérően többségüket pohárban is felszolgálják.


Újra magyar lesz a Boci csoki és a Melba kocka

Újra magyar lesz a Boci csoki és a Melba kocka 

Megvásárolja a Boci, a Melba és a Párizsi kocka védjegyeit a Cerbona a Nestlétől.
Több mint száz nemzetközi borszakértő a hazai boros csúcstalálkozón

Több mint száz nemzetközi borszakértő a hazai boros csúcstalálkozón 

Több mint száz külföldi szakember ismerkedhet a magyar borral az idei Hungarian Wine Summit nemzetközi szakmai csúcstalálkozón.
Siemens-innováció:  ételmaradékból meleg víz

Siemens-innováció: ételmaradékból meleg víz 

A cég támogatásával valósul meg a hulladékból energiát előállító zöld megoldás.
Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában

Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában 

A Matild Palace-ban jellegzetes helyi finomságokat és a nemzetközi villásreggeli-klasszikusokat kóstolhatunk.
Borok a húsvéti sonka mellé

Borok a húsvéti sonka mellé 

A legmeghatározóbb fogás az ünnep során a húsvéti sonka, de megválasztani mellé a megfelelő bort.
Két magyar pezsgő a világelitben

Két magyar pezsgő a világelitben 

Az egyik exkluzív termék, kizárólag a Michelin-csillagos Babel Budapest étterem számára készült.
Ünnepel a Balatoni Kör

Ünnepel a Balatoni Kör 

Tíz éves születésnapját ünnepli a Balaton közepén, egy hajón megalakult társaság.
Sakura ünnep a fedélzeten

Sakura ünnep a fedélzeten 

Az Emirates különleges tradicionális japán fogásokkal idézi meg a szigetország cseresznyefa virágzásához kapcsolódó hagyományait.
Vasárnap megnyílik a SÜTIUTCA

Vasárnap megnyílik a SÜTIUTCA 

A Csányi utcában 12 kültéri installációban mutatják be a kortárs zsidó kulturális és gasztronómiai életet.
Törzshely a Pesti Broadway-n

Törzshely a Pesti Broadway-n 

Március 23-a este, egyetlen karszalag megvásárlásával részt vehetünk a Színházak Éjszakája összes eseményén.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.