hirdetés

Mutassa meg, hogy vonzza a turistákat MagyarországON!

MagyarországOn címmel új turisztikai kommunikációs versenyt indít a Turizmus & Vendég, hogy megtalálja azokat az imázsformáló projekteket, ami belföldi utazásra csábítja a lakosságot. Várjuk ügynökségek, utazási irodák, városok, régiók, civil szervezetek, éttermek és szállodák pályázatait.

hirdetés

A Turizmus & Vendég új turisztikai versenyt indított. A MagyarországON a sok éves múlttal rendelkező Iránytű turisztikai verseny friss, felújított, újragondolt utódja. Miért gondoltuk újra? Mert a belföldi turizmus egyre népszerűbb: egyre több magyar választja az országhatárokon belüli pihenést, kikapcsolódást, szórakozást. Az utóbbi években a városmarketing, az országimázs, a fesztiválturizmus reneszánszát éli.

A MagyarországON verseny célja, hogy megtalálja az elmúlt két év legjobb, belföldi turizmust ösztönző, vagy imázsformáló kommunikációs projektjeit – legyen az egy város, fesztivál, utcaszakasz, városrész, régió, sportesemény.

A nevezéseket kilenc főkategóriában várjuk. Ezek a következők: város, városrész, régió, fesztivál, sportesemény, pihenés, gasztro, élmény, turisztikai szolgáltatások. Az egyes kategóriákba várjuk a print, digitális megoldásokat, hirdetéseket.

A verseny főtámogatója a Magyar Turisztikai Ügynökség, amely különdíjjal jutalmazza a beérkező pályázatok közül a legjobb digitális megoldást. Olyan kreatív, újszerű, a legfrissebb digitális trendeknek megfelelő megoldásokat keresnek, amelyek belföldi utazási döntés meghozatalára ösztönzik a lakosságot, valamint inspirálóan hatnak a turisztikai szakma szereplői számára is.

A beérkezett anyagokat elismert szakmai zsűri fogja pontozni, melynek tagjai nemzetközi szinten is elismert turisztikai és marketingszakemberek.

A MagyarországON versenyre olyan alkotások nevezhetők, melyek a 2016. március 1. és 2018. május 18. közötti időszakban kerültek nyilvánosságra.

Nevezési határidő: 2018. május 18.

További információk és a nevezés az alábbi linken: https://magyarorszagon.turizmusonline.hu/

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 10,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az új szabályokat figyelembe véve változnak-e Önöknél az árak?

Kiadónk társoldalai