hirdetés

Új vendéglátós összefogás

A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület partner vendéglátó egységeinek kezdeményezésére 2017. júniusában életre kel a Gyenesdiás Gastro Card.

hirdetés

A Gyenesi Íz-lelő gasztrotúrával elindult vendéglátós összefogás újabb eredményeként, a vendégszám-növelés és a szorosabb tagi együttműködés érdekében kedvezményt ajánlanak az Egyesület tagjainak és a tagoknál megszálló vendégek számára.

A jövőre 15 éves szakmai önszervező társadalmi szervezet stabilan 100 fő körüli taglétszámmal működik. Évről évre újabb újdonságokkal lepik meg a Nyugat-Balaton üdülőfalujába érkező vendégeket, illetve különböző akcióikkal erősítik az egyesületen belüli összefogást is.

További információ itt olvasható.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk