Új vezetők a Mellow Mood cégcsoportnál

Az elmúlt időszakban több változás is történt a Mellow Mood Hotels-nél, mutatjuk, mi minden.

A cégcsoport igazgatói feladatait a tavalyi év végétől Turbucz Ádám általános igazgató és Török Ágoston általános igazgatóhelyettes látja el. Mindketten cégcsoporton belüli pozíciókból érkeztek, korábban más területet vezetve.

 

Májusban a cégcsoport értékesítési igazgatójaként csatlakozott az MM-hez Koltai Andrea, aki több évtizedes szakmai tapasztalattal vezeti a csapatot. Andrea korábban a Corintha Hotels-nél, a Le Meridien Hotels & Resorts-nál és a Boscolo Hotels-nél is különböző vezetői pozíciókban dolgozott. Elsődleges feladata lesz Ágoston korábbi feladatainak átvétele, illetve a koronavírus okozta rés helyreállításának folytatása.

MICE Sales Managerként csatlakozott a központi értékesítési csapatba Hasitz Dániel, aki korábban a Danubius Hotel Gellértben szerzett tapasztalatot. 

A szállodaigazgatók esetében is történt személyi változás. Nemes Róbert több mint 10 év után távozott a cégcsoporttól, legutóbb a La Prima Fashion Hotel és a Promenade City Hotel szállodák igazgatója volt. Az említett szállodákért Veégh Máté felel a jövőben, az általa korábban vezetett szállodákat – Alta Moda Fashion Hotel, Estilo Fashion Hotel - pedig Péli Szabolcs, korábbi értékesítési igazgatóhelyettes és üzemeltetési vezető irányítja.

 

Elérhetőségek:

Turbucz Ádám általános igazgató

a.turbucz@mellowmoodhotels.com

06 20 528 1200

 

Török Ágoston általános igazgatóhelyettes

a.torok@mellowmoodhotels.com

06 70 458 7060

 

Koltai Andrea értékesítési igazgató

dos@mellowmoodhotels.com

06 70 669 02 82

 

Veégh Máté szállodaigazgató

director@laprimahotel.hu

06 20 776 2207

 

Péli Szabolcs szállodaigazgató

director@estilohotel.hu

06 70 455 0305

 

Hasitz Dániel MICE sales menedzser

event@mellowmoodhotels.com

06 20 776 2227

 

Forrás: Mellow Mood / Turizmus Online


Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában

Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában 

Mától látogatható Fischer Judit Mundane Romance c. egyéni kiállítása a Hilton legújabb budapesti szállodájában.
A Marriott-nál  indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként

A Marriott-nál indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként 

A Marriott cégcsoport megelégelte azt a problémát, ami gyakran előtérbe kerül üzemelésük során: ez pedig a vendéglátóipari területen mindenki számára ismerős szakemberhiány.
Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek

Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek 

A súlyos mértékű tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda Hotel Silvanus helyreállításához az MTÜ 60 millió forinttal járul hozzá.
Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak

Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak 

A kastélyszállodások Tarcalon, az Andrássy Kúriában tartották éves közgyűlésüket április 15-én, hétfőn.
Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand 

Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának

Díjeső a TRIBE budapesti tagjának  

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
Indul a Marriott saját képzési programja

Indul a Marriott saját képzési programja 

LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.
Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye

Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye 

Amelyet egy meghívásnak köszönhetően mi is kipróbálhattunk.
KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.