hirdetés

Új villásreggeli a The Ritz-Carlton, Budapestben

A The Ritz - Carlton, Budapest büszkén mutatja be új, különleges villásreggelijét. Az exkluzívan megtervezett esemény 2019. március 24. - től kezdődően, minden vasárnap 12:30 és 15:30 között érhető majd el az egyedi hangulatú Kupola Lounge-ban.

hirdetés

A tematikus Gin & Jazz Brunch különleges gin alapú koktélokkal várja vendégeit, hétről hétre változó újdonságokkal és ízekkel lepve meg mindenkit. A gasztronómiai élmény különleges ételek széles választékát kínálja, mint például a libamájhab gyümölcsszósszal, csirkemell „Picata”, vagy a marharostélyos kemencében sült bébiburgonyával. A vasárnapi villásreggeli fénypontjának minden bizonnyal a desszertsarok ígérkezik. Az ’ Év Cukrásza Díj ’ nyertese, Mázás István cukrászmester mutatja be tortakülönlegességeit és számos mesterműve mellett, az ikonikus Royal csokoládé torta az, ami valóban kihagyhatatlan élmény.

A vendégeknek egy gin bárral is készülnek, ahol változatos italkülönlegességeinket kóstolhatják meg. A kezdetben hagyományosan Angliában előállított gint eredetileg csak és kizárólag borókabogyóból készítették, míg ma már – köszönhetően a fejlett technológiának és innovációnak – más - más különféle növényi összetevőkből is főzik. A szállod a különleges Agárdi Dry Gin - t ajánlja a villásreggeli mellé, hogy fokozza az ízek találkozását.

A reggeli hangulatát a The Gentlemen négy tagú zenekara teszi majd még emelkedettebbé, vibráló és üdítő akusztikus jazz zenével szórakoztatva a jelenlévőket. A legkisebbek számára is szeretnék a The Ritz - Carlton élményt még érdekesebb é és élvezetesebbé tenni egy külön kialakított játszósarokkal , ahol színes elfoglaltságokkal , játékokkal kedveskednek a gyerekeknek.

„ Nem titkolt célunk, hogy visszahozzuk a köztudatba az ikonikus, elegáns és sikkes vasárnapi villásreggelit, amiről a házunk egykor elhíresült ” - hangsúlyozza Kis - Király Ernő, a The Ritz - Carlton, Budapest Éttermi Igazgatója.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai