hirdetés
hirdetés

Újabb együttműködés a Jet Airways és az Etihad között

A Jet Airways és az Etihad Airways már felvázolta a terveket, miként szeretnék megerősíteni hosszú távon az indiai gazdaság és a légiközlekedés növekedését.

hirdetés

A Jet Airways májusban indította napi közvetlen járatát Párizs-Mumbai között. Most az Air France-szal közös üzemeltetésben ez kiegészül még egy második járattal ezen az útvonalon.

Budapestről kiváló átszállással juthatnak el az utasok Párizson keresztül Mumbaiba, ahonnan további 46 indiai város közül választhatnak célállomást. Ázsiában számos egyéb, népszerű desztináció is megtalálható a légitársaság kínálatában, többek között Colombo, Katmandu, Hongkong, Bangkok vagy Szingapúr.

Így a légitársaság naponta 7 járatot kínál Európa és India között a reggeli vagy akár az esti órákban – kettőt Párizson, kettőt Brüsszelen, hármat Londonon keresztül.

Előnyös a Jet Airways és az Etihad partnersége

A Jet Airways és az Etihad Airways már felvázolta a terveket, miként szeretnék megerősíteni hosszú távon az indiai gazdaság és a légiközlekedés növekedését.

A két légitársaság már 2008 óta code-share partner, és kapcsolatuk 2013-ban tovább erősödött, miután az Etihad Airways megkapta a jóváhagyást az indiai légitársaság részvényeinek 24 százalékos megvásárlására, mint első külföldi légitársasági beruházó az indiai légiközlekedési iparágban.

A széles körű partnerségnek számos előnye van az utasok számára, például kibővült csatlakozási lehetőségek az egész világon számos, új code-share lehetőséggel, a JetPrivilege és Etihad Guest törzsutasprogramok összehangolása, így a törzsutasok mindkét légitársaságon gyűjthetik és felhasználhatják mérföldjeiket.

Így természetesen az Etihaddal is vannak code-share járatok India felé, továbbá Brüsszelen keresztül (Brussels Airlines közvetlen csatlakozásával Budapestről ) napi járatok közlekednek New York és Toronto felé is.

Új desztináció a Jet Aiways kínálatában

November 5-én új járatot indít a Jet Aiways Indiából Ho Chi Minh városba, Vietnám nyüzsgő metropoliszába. Ezen felül napi háromra bővül a Mumbai-Bangkok, napi kettőre pedig a Mumbai-Colombo járatok száma.

A légitársaság magyarországi képviseletét az AVIAREPS Kft. látja el.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai