hirdetés
hirdetés

Újabb négycsillagos a belvárosban

Az Estilo Fashion Hotel Budapest**** ugyan már nyár eleje óta üzemel, az ünnepélyes megnyitóra csak most, szeptember végén került sor.

hirdetés

A Mellow Mood Hotels legújabb négycsillagos fashion szállodája a Váci utcában található. Az ünnepélyes megnyitón megmutatták a szálloda egyedi tervezésű és színvilágú szobáit, és beszédet mondott a polgármester, valamint az ügyvezetők is.

Az est fővédnöke, V. kerület Belváros-Lipótváros polgármestere, Rogán Antal a két jordán üzletember (a Mellow Mood Hotels ügyvezetői) méltatásával kezdte, akik hosszú ideje hol egy étteremmel, hol egy szállodával gyarapítják a belvárost annak ellenére, hogy a válság a turizmust és azon belül a fejlesztéseket sújtotta leginkább.

„Az előzetes adatok szerint a vendégéjszakák száma idén végre eléri a 2008-as szintet, ám sokat kell még dolgozni, hogy ez így is maradjon, vagy növekedjen. Az üzletemberekre, befektetőkre tehát továbbra is kemény munka és sok erőfeszítés vár, én továbbra is azt kérem tőlük, legyenek elkötelezett hívei a városnak, az országnak, és munkájukkal járuljanak hozzá a főváros sikereihez.

Az ideérkező vendégek nem csak a szállodának jelentenek hasznot, hanem Magyarország jó hírét is építik” – mondta a polgármester, aki arra is emlékeztetett: a Váci utca 83. alatti épület egykor bérház volt, az utóbbi időkben a pusztulás jeleit mutatta, ám most szép és értékes része lett Budapest legkedveltebb sétálóutcájának.

Zaid Naffa, Jordánia magyarországi tiszteletbeli konzulja a magyar-jordán kétoldalú kapcsolatok erősödéséről beszélt. Emlékeztetett, hogy a Mellow Mood Hotels ügyvezetői, Sameer Hamdan és Zuhair Awad nemrég megkapták a Magyar Köztársaság Arany Érdemkereszt Polgári Tagozata kitüntetést.

A két ügyvezető rövid köszöntőjében kiemelte: szívesen viszik hírünket az egész világban. A magyarokat tehetséges és kedves népként aposztrofálták, és az összes kollégájuknak köszönetet mondtak a sikerekért.

Az Estilo Fashion Hotel Budapest**** hat emeletes épületében 70 egyedileg tervezett, kényelmes, elegáns, színes, esztétikus, jól felszerelt szoba található. A Mellow Mood hotelekre a karakteres színválasztás jellemző – a budapesti szállodában a vibráló kék, a piros és a fehér szín dominál.

A lehető legmagasabb szolgáltatást igyekeznek nyújtani az ideérkezőknek, akik közt az olaszok, spanyolok és a skandináv népek vannak eddig túlsúlyban.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!