hirdetés
hirdetés

Ünnepi festést kaptak a British Airways gépei

Az idei olimpiai játékok alkalmából arany galambnak festették meg a légitársaság kilenc darab A319-es repülőgépét. 

hirdetés

A repülőgépek egy éven keresztül viselik majd díszüket, és Európán belüli útvonalakra közlekednek majd Angliából. A minta megtervezője Pascal Anson volt, akinek az ötletet az adta, hogy a repülők sokszor leginkább madárra hasonlítanak repülés közben. A galamb a világ minden táján pozitív üzenetet hordoz, vélte az alkotó. A repülők látványa valóban különleges élmény lesz. 

A különleges arany színű mintát egy 24 fős csapat vitte fel a repülőgépekre, akik 8 napon keresztül dolgoztak azon, hogy átváltoztassák a gépeket.

A munkáról videófilm is készült: 

A Londoni 2012-es Olpimiai és Paralimpiai Játékokhoz kapcsolódó projektekben Heston Blumenthal, Richard E Grant és Tracey Emin is segíti a légitársaságot. Amellett, hogy az ünnepélyes, galab festésű gépen utazhatnak, a British Airways utasainak a Londoni Játékok álta inspirált menüt kínálnak majd a fedélzeten, melyet a Michelin csillagos szakács, Simon Hulstone állított össze. Valamint egy rövidfilmet is láthatnak a fedélzeten, BOY címmel, melyet Prasanna Puwanarajah írt. Ennek előzetesét szintén megnézhetik a népszerű videómegosztó oldalon

Nézze meg galériánk képeit!

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai